Vučić se zahvalio šeiku Muhamedu na pomoći Srbiji

Ostavite komentar


  1. Srbija u ovom trenutku kada se suocava sa pandemijom Korona zahvalni smo za svaki vid pomocii podrske.

  2. Velika investicija i najlepši projekat Beograda na koji smo veoma ponosni.

  3. Drago mi je sto botovi ostavljaju komentare. Znak uvazavanja Danasa od strane AV. Jedino sto AV ne shvata da mu je to uzaludan posao jer citaoci Danasa misle svojom glavom za razliku od njegovih botova.Mi znamo koja je odluka AV u interesu Srbije, a koja je u interesu samo odredjene uze grupe neprijatelja nase napacene i u poslednjih 30 godina pljackane drzave.

    1. Bas tako…A mozda i shvata, pa namerno bombarduju Danas sa svojim uvlakackim „konentarima“, ne bi li jos nekog zbunio, isprao mozak i navukao?

    2. Evo ja razmišljam svojom glavom, ubih se razmišljajući i nikako da se setim da li su nam Djido,Jeremić i njihovi belosvetski prijatelji pomogli nešto,ali nikako da se setim…

      1. Ljubisa, drago mi je sto ste i vi ostavili komentar u listu Danas, koji ocigledno citate po zadatku.

  4. O kakvoj se to „pomoci“ radi dok Vucic razgovara sa svojim bratom o „bilateralnim odnosima i zajedničkim naporima u borbi protiv korona virusa“ sto je raskliktalo njegove botove ovako rano na sabajle?!

  5. I sta je konkretno uradio? isto ko sa Air Serbiom? Za pare nase, zafoboljstvo samo njihovo?

    1. Izlizano providan propagandski potez bez dokaza ili cinjenica , samo izjava “ naseg “ Ace vladaoca , uz pomoc dezurnih talibanskih botova sa rukom na srcu i zakletvom “ keve mi “ , namenjena iskljucivo sns – pink ovcicama sa coronavirusom dobijenim u “ stampedu “ prilikom ubrzanog skupljanja podpisa ( posto je sns sekta znala da je virus Covid 19 od 1 marta prisutan u Srbiji ) za sns listu “ Aca i ekipa za njihovu decu „

  6. Hvala mu sto je dozvolio da vratimo nase pare, koje su u UAR valjda zalutale na nekim of-sor racunim.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.