Sve je dao, palio je vatre i sad se ispostavlja kao vatrogasac: Sagovornice Danasa o najavi Vučića da će zahtevati hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN zbog Kosova

Ostavite komentar


  1. Све тачно, АВ АВ је пустио косовске Србе низ воду … али, где нађосте ову србомрзитељку да подупре причу?! Зар није могао неко са кредибилитетом?

  2. Prodavac magle. Ali to može da prođe samo u ovoj razvaljenoj Srbiji. Ubiše S.Ćuruviju,20.god.suđenje i bagra ih oslobodi.

  3. Predsednik će poslati pisma (tek !) u ponedeljak. Sutradan, u utorak, 6. 2. je zasedanje Skupštine, pa će se na to pismo, od prethodnog dana, odmah zaboraviti.

  4. Amaterski glumac kome ne pomažu ni hiljade televizija u 24-časovnom direktnom prenosu, da smisli nove laži. Ostaće ogoljen na livadi, da mu se smeju i vrapci, kada narod stigne do provalije.

  5. Невероватан игроказ! Газиводе? !!!И тако редом…

  6. E pa tesko da ce da moze tako,pismo i Evropskim zvanicnicima i Rusima,ne ide to zajedno sine,ili Rusima ili Evropljanima,nisu bas u dobrim odnosima Solc i Makron sa Putinom.

  7. Они у Њујорку само чекају на то писмо па да распале, по њему наравно.

  8. Cak i da pristanu da urade „nesto“, koliko kosta ruska i kineska podrska za to „nesto“? Tadic je dao NIS, tj poklonio rusima prosli put. Mi i previse dugujemo kinezima zbog kredita, sad, traziti jos od njih i zaduzivati se vise, da li je to Kosovo toliko vredno da zrtvujemo Srbiju zarad njega?

  9. Samo Srbi mogu da veličaju svoje najveće poraze.Mi smo zaista narod za posmatranje.A tek ovi,koji slave lik i delo Lorda Voldemora,e za njih treba izmisliti novi naziv.Idiot je za njih kompliment.

  10. Biserka, Ne sećam se da je neko iz Hrvatske skidao „breme“ Piranskog zaliva Hrvatskoj, pa eto vi date more Slovencima. Hvala na pomoći ali mi ćemo razmisliti za svoju zemlju sami šta bismo….

  11. Ove medijske persone sa jedne strane
    , kao i on prvo potpale vatru, a onda posle kao bajage gase. Najbolje bi bilo da se nisu zajednicki trpali u to a sad izigravaju dusebriznike.

  12. Kakvo bre pismo Vrhovni komandante u činu redova. Pa zamisli da su Mišić i Stepa pisali pisma dokle bi Srbija „dogurala“.Došlo je vreme da proveriš, kolko taj luster može da nosi. Ne odlaži, da te motači kablova ne dovate.Onda će biti kasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.