Vučić: Seo sam na tu stolicu da bih podigao ugled Srbije u svetu

Ostavite komentar


        1. Sigurnim putem smo krenuli da na kraju nećemo imati od čega da vam pravimo zaslužene sendviče

      1. Nije bitno gde sedis, moze i hoklica. Bitno je sta si potpisao moronu jedan!!!! Uvalili su ti izmedtanje ambasade iz Tel Aviva u Jerusalim, stavio si Hezbolah u grupu sa teroristima, zavadio nas sa Libanom, Palestincima, Iranom, Kinezima(Huavej i G5 mreza), potpisao sporazum sa Kosovom(bez zvezdice u imenu), de fakto si ih PRIZNAO!!!!! Potpisujes sporazume i ne znas sta potpisujes!!!! Trampu sluzis za samopromociju pred predsednicke izbore u Novembu!!!!!!!!! Jel ti palo na pamet da potegnes rezoluciju UN 1244, Briselski sporazum, ZSO(Zajednica Srpskih Opstina), carine i poreze na srpsku robu… SVE GORE NABROJANO SE NESPROVODI, A KAO POTPISANI SPORAZUMI!?!?!?!? Ti i ova banda oko tebe jr NAJVECE ZLO KOJE JE ZADESILO SRBIJU OD POSTANKA SVETA!!!!!!!!

        1. Gari, nemoj tako. Pa sve nije crno. Dobio Vučko hemijsku kojom samo Tramp može da potpiše, sada i on, a šta su mu uvalili, ko ih bre šiša, mi ćemo opet so svom. Svet drumom a mi u šume, 🙂

    1. Totalno je nebitno i da je na zemlji sedeo. Bitno je samo ono sto je povoljno u sporazumu po nasu zemlju.

      1. U sporazumu ni jedna stavka nije povoljna za Srbiju. To znate i vi botovi, ali nastavljate da radite u korist grupe na vlasti, a na stetu Srbije.

        1. Ustaše su HRVATSKA fašistička, ultranacionalistička, klerikalna i teroristička organizacija, čisto da shvatite koliko lupetate, a ako se „hrvatska“ zameni sa „SNS“ primenljivo i u ovom jadu od države.

    1. Presednice, ne sme da vas nije, ,briga“ kad ceo svet prica ( uz osmeh) na cega te fotografije i video snimci (ispred i pored trampa) lice.
      Svako se kladi da je ovo sa prebacivanjem ambasade u jeruzalim podmetnuta rupa u koju ste nerazmisljeno upali.

    1. Tužni je da jadnici ispranog mozga imaju pravo na komentar, a ja ne mogu da napišem ni reč. Hvala Danas-u.

  1. Sastanak od ogromne vaznosti za nasu zemlju ,nastavak dijaloga je jako bitan za dalji napredak.

    1. Od velike je vaznosti za nasu zemlju da se dijalog nastavi, Srbija ce imati ugled u svetu kakav i zasluzuje,zahvaljujuci A.Vucicu!

      1. Slazem se sa Ivanom,da zahvaljujuci Vucicu ugled Srbije bice vracen.On se bori kao lav i niti jedan predsednik pre njega nije uradio tako mnogo za kratko vreme u korist naseg naroda i Srbije kao sto je predsednik Vucic.Zato hvala mu
        u ime svih nas koji postujemo zasluge onoga koji je istinski zasluzio i doprineo tome.Neka nam je ziv i zdrav i da vodi nasu zemlju na svim poljima ka prosperitetu,i da joj vrati ugled i staru slavu koji je jedino imala dok je bila Kraljevina, a ne da je vode izdajnici i poltroni opsednuti foteljom i sopstvenom slavom koje „boli uvo“sta vecina naroda misli; nekakvi Tadicii, Dinkiciii, Obradoviciii, Djilasovcii i njima slicni.A sto se tice premestanja ambasade u Jerusalim, bravo tako i treba. Bio je u vreme kralja Davida glavni, treba da bude i sada pred drugi dolazak Hristov na zemlju. Ali posto ovo pisu oni koji ne poznaju Stari Zavet niti obecanje bozje kroz oca Avraama, Isaka i Jakova besmisleno je objasnjavati. Bog je predodredio Vucica za ovakav momenat u istoriji sa razlogom, kao i odlukom da Srbija bude prva zemlja Evrope da premesti ambasadu u Jerusalim, jer iza svega stoji bozja promisao. Kao sto je i Trump bio izabran uz bozju promisao,tako da nista nije slucajno sto se desava.Kad bi samo oni koji ne vide i ne cuju mogli to da shvate bilo bilo bi to kao kada mrtav iz groba vaskrsne. RESURRECTION & LIFE! Kao sto i pise u Delima Apostolskim. Ili kada bi mogli da razumeju Otkrovenje Jovanovo(zadnju knjigu Novog Zaveta), onda bi shvatili zasto JERUSALEMU treba vratiti stari slavu??? Zato sto je Jerusalem za Israel isto sto je i Kosovo za Srbiju, to je srediste njihovog srca,njihov identitet kao nacije i zila kucavica koju im je Bog Otac dao u nasledje da bude njihovo zauvek.

        1. Mnogo gledas RTS… Uzgred, taj Izrael ce priznati Kosovo iako je to srce Srbije..Ovce jedne, tupave, otvorite oči

    2. Sta vidis ujutro kad se probudis i pogledas u ogledalo???? Da mi je tvoj mozak, da se malo odmorim.

  2. Prisutan je Palmer.Sto znaci da Lajcek i EU–ja,citajte Nemacka,nemaju kontakta sa administracijom mister Trampa.Jos uvek su u Klintonovom Vilajetu i iskoristice povodljivog Vucica za kamanju Bajdena…..!On mu je ostao kratak za jos jedan(drugi) srpski opanak…..!

    1. Da li vi botovi dva gr. mozga imate? Da li znate koja je glupost napravljena sa seljenjem Ambasade u Jerusalim? Da kažemo da je naravno važno i dobro da se sa Albancima uđe u normalne ekonomske odnose i da podržimo taj stav oko ekonomskih odnosa ali ni drogiran ne mogu da podržim nešto čemu se protivi bukvalno 99 % čovečanstva….

      1. @Sasa,lako je za nekoga reci da je bot.I to nekoga koji je ceo zivot na zapadu…..!Kad su bombardovali Jugoslaviju(srpske zemlje) takodje je 90% sveta u tome uzivalo…..!

        1. Bot nije geografski određen pojam, mozes biti bot i na zapadu i bilo gde. Ceo svet nam se smeje zbog šizoja.

          1. Pravi botovi i primitivci su oni koji ne smeju da se potpisu iznad ili ispod svog komentara….!

        2. Ne pročitah skoro veću glupost od ove : “Kad su bombardovali Jugoslaviju(…) takodje je 90% sveta u tome uzivalo…!“

      2. Dragane, komentar je izašao ispod vašeg.Uopšte se nisam nadovezao na vaš komentar.Na žalost čak mislim i da ste prilično u pravu u svom komentaru.Ima ovde X drugih botova od čijih komentara čovek samo gađenje može da ima.

  3. Još jedan od sastanaka koji će biti težak, verujem, ali isto tako verujem da će za Srbiju biti postignuto ono što najviše odgovara, i za šta se Srbija zalaže.

  4. Čitaj Ustav predsedniče. Dobro ga nauči. To što radiš je izvan tvojih ustavnih nadležnosti …

    1. Vise putaj je taj Ustav i prekrsen pa ne vidim da je istom nesto uradjeno povodom toga. Covek je apsolutni vladar, diktator u zemlji. O kojem Ustavu dalje da pricamo.

  5. Sve o sedenju na toj stolici, objasnila je Zaharova! PS prvorođeni, podigao si ugled Srbije na vrednost apsolutne nule -273.15!

    1. Što se mene tiče-nije morao da sedne na TU stolicu,zbog ugleda Srbije.
      Mogao je i na pod

    2. Haha -273.15° C , baš ste me nasmejali. 99.9% današnjih a i Danas-ovih čitalaca ne zna šta je to, šta je apsolutna nula.

  6. Tužno derle od 50 godina, čija nezrelost i nesigurnost negativno utiče na veliku većinu stanovnika Srbije.

  7. Mogu li gradjani Republike Srbije da vide sto je dragi nam presednik potpisao u SAD a ne da sa tim budu upoznati „ceprkajuci“ po svetskim medijima, poput mene, koja sam dokument pronasla na sajtu izraelskog Hareca?

  8. Boze me sacuvaj sta ovaj tip govori i sta o sebi misli ( umislja ) da je. Aleksandar Vucic svakog normalnog coveka morao bi da iritira kao „pojavni oblik“ i nista vise od toga ali ipak ima jos toga oho-ho.

  9. Pa sad…. Zaista smešno izgleda sedenje na onoj stolici. I meni je bilo isto zanimljivo sedenje za vreme pregovora. Ameri sa jedne a naši i ovi sa KiM sa druge. Iskreno mene to podsetilo na školu i propitivanje domaćeg, ali možda grešim. Da je nešto značajno potpisano koliko vidim nije. Ali da nismo potpisali i to ne bi nikako valjalo po nas. Imamo već određena iskustva, ne baš pozitivna, sa odbijanjem i mokrenjem uz vetar. E sad, jedino mi nije jasno kakve veze ima seoba ambasade iz Tela Aviva sa KiM ali ajde. Izgleda da to mnogo znači Trampu, pa ajde…. A sam fakt da je izbačena tačka 10, je ma šta ko pričao, ipak uspeh. Sve ostalo koliko vidim je ništa posebno. Niti je neko nešto posebno dobio, niti je izgubio. A da je ipak nešto postignuto govori reakcija Moskve. Smirivanje situacije na Balkanu je ma ko šta ovde verovao, nešto što rusima ne odgovara. Zašto? E pa to je duga priča i nema veze sa nama nego sa njima. U celoj priči dobro je što se nismo konfrontirali sa amerikom, a nismo ništa izgubili.

    1. Potpisano je malte ne priznanje Kosova. Kada potpišete da pristajete da premestite ambasadu u Jerusalim, a Srbiji za uzvrat Izrael će priznati državu Kosovo. Šta je to nego priznanje Kosova.

      1. Premeštanje ambasade sa Kosovom i Metohijom (vidim da ovde sve patriote koriste šiptarski naziv pokrajine) nema baš neke direktne veze, već je više dodvoravanje Trampu pred izbore i za američke međupartijske obračune. A šta je toliko bitno potpisano osim toga da ćemo graditi puteve i uspostaviti železnički saobraćaj? Spominje se i jezero Gazivode. I? Da ovaj naš nije potpisao, pali bi u totalnu nemilost kod republikanaca. Sa demokratama smo već imali posla u više navrata i nismo baš dobro prošli…. A Izrael bi priznao KiM i ovako i onako…. A KiM smo predali NATO-u još kumanovskim sporaumom 1999. To što ovde ljudi veruju u bajke da nismo, je druga stvar i ima više veze sa našim mentalitetom nego sa realnošću. Ja još nisam čuo da se pobednik povlači… Ali ajde…Izgiboše silni borci i na Prokletijama i po celom KiM, pogiboše civili, mi pobedismo a Sloba potpisa… Ako je je KiM defacto u Srbiji, zašto niko ne sme da nosi srpsku zastavu u Prištini, Peći…. Zašto familje palih boraca ne mogu da odu na Košare? Tako da lako je filozofirati na Kalemegdanu….

        1. Jako je bitno koji se izraz koristi za juznu pokrajinu? Mozemo je zvati kako hocemo ali AV je priznade samo zamajava maloumne!!!

        2. Jedan retko dobar i realan komentar. Ostalo sve rezimski botovi i sa druge strane botine tkzv. pametnijeg dela Srbije.

      1. Grenel je rekao da nije bilo tačke 10, jer stavke nisu bile numerisane. Nije rekao da nije bilo onoga što su naši rekli da je tačka 10. Diplomatski odgovor iz koga se može zaključiti da je bilo te stvake, verovatno desete po redu, ali da nije bila numerisana.

    1. Samo da nam opet za njegovog mandata ne padne proslava godisnjice pobede u Prvom Svetskom Ratu, … pa da nam ‘ugledan’ mutavko, cutke ne slavi na diplomatskom parkingu?

  10. Vucic je osramotio Srbiju u Vasingtonu !
    On je politicki nepismenjak koji je zalutao u politiku. Setite se predizborne Trumpove kampanje. Pogresno je procenio (ili su ga lose savetovali) i otisao u Klintonovu Fondaciju da podrzava Hilari Klinton !
    Ona je kao sto znamo izgubila ali Trump to nije zaboravio i sada je u Vasingtonu naplatio Vucicu sa zateznom kamatom.

    Vrhunac svega je bilo premestanje nase ambasade u Jerusalim. Posebna glupost !
    Kakve veze ima Kosovo i ambasada u Jerusalimu ?

    Umesto „HVALA“ izraelci odlucili da priznaju Kosovo.
    Jedno veliko „BRAVO“ za naseg vodju.

    Vucic se ponasa kao Kadafi, hteo bi da sedi na dve stolice.
    Da ne zavrsi kao i Kadafi ?
    Ko zivi videce !

  11. Veliki uspeh delegacije u USA. I to bez prvog coveka srpske diplomatije gosp. Ivice Dacica. Jos da je on bio tamo, sa svojim perfektinin poznavanjem engleskog jezika, gde bi nam bio kraj? Verovatno ga zato i nisu vodili. Jer bi im on preveo sta stoji u ugovorima. Ovako nisu imali pojma sta potpisuju, ali ispade dobro. Jos godinu dana nema priznaja Kosova. Alal vera!

  12. Šta ste vi u „Danasu“ postali, sigurna kuća za Vučićeve botove?! Svakim danom sve više fabrikovanih botovskih komentara, koje im piše jedan koji je pismen i potpisuje različitim imenima. Nemojte se više brukati, počećemo da se osećamo kao da smo na sajtu B 92 ili Pinka.

    1. Da je samo ovde, šire se i po N1, Nova, često moram da bacim pogled na adresu, da proverim da nisam zalutao.

  13. Clan 112 ustava Republike Srbije jasno definise ovlascenja predsednika Republike Srbije.
    Clan 118 predvidja smenu predsednika ako povredi ustavna ovlascenja, sto doticni gospodin konstantno cini.
    Takodje ustavom je zabranjeno predsedniku da obavlja drugu javnu funkciju (a sto kao predsednik partije nedvosmisleno cini)
    Gazis ustAV.

  14. Taj svet, izgleda, ceni one koji saradjuju sa onima koji su ih bombardovali i oteli deo teritorije. Ugled koji se podize time sto si izdajnik. Dakle, sto si bedniji i jadniji to si veci u ocima sveta. Zanimljivo. Ima ime za to u psihijatriji.

    1. Sedi na onoj stolici kao djak ponavljac ili jos gore kao da jena optuzenickoj klupi. Ali, on to ne vidi, on je bio zaslepljen samom mogucnoscu da sedne u blizinu Trampa, jer to navodno nikome pre njega nije uspelo. Na stranu to sto je povod tog podanickog sedenja mnogo tuzan i poguban za Srbiju.

  15. Kako.to sta ce da urade jevreji Izrael priznao Kosovu I to licno Natanjahu priznao I rekao kome prodajes maglu ovde

  16. Uz Gvatemalu i USA jedina smo zemlja koja seli ambasadu u Jerusalim. Za uzvrat smo dobili da Izrael priznaje Kosovo! Virtuozno pregovaranje! Zamerili smo se EU, Rusiji, Kini, svim islamskim zemljama… a dobili… šta? Vučić najuspešnije lobira za nezavisno Kosovo.

      1. Komentar, tačnije prevod Vučićevog muljanja oko toga šta je potpisao, je fantastičan i nadam se da će i botovi, s IQ oko 50 uspeti da shvate šta njihov ljubljeni vođa radi za ovu zemlju… ako im i to ne pomogne, onda nek se strpe još koji mesec ili godinu, dok Kosovo ne bude u UN..

    1. Zaboravili ste i pola USA, i to ona polovina koja ce pobediti Trampa. Dakle, CELOM SVETU, osim Izaela i Gvatamale, i to – jednim potezom! Ni Sloba nije bio bas ovoliki debil! Pa onaj Vulin leti u Rusiju u onom kostimu za maskembal (posto nema pravo da nosi uniformu, kao civilno lice, jos i dezerter)! O, Srbijo medju botovima!

  17. Setite se predizborne Trumpove kampanje.Vucic je pogresno procenio (ili su ga lose savetovali) i otisao u Klintonovu Fondaciju da podrzava Hilari Klinton !
    Ona je kao sto znamo izgubila ali Trump to nije zaboravio i sada je u Vasingtonu naplatio Vucicu sa zateznom kamatom.

    Vrhunac svega je bilo premestanje nase ambasade u Jerusalim. Posebna glupost !
    Kakve veze ima Kosovo i ambasada u Jerusalimu ?

    Umesto „HVALA“ izraelci odlucili da priznaju Kosovo.
    Jedno veliko „BRAVO“ za naseg vodju.

  18. Eeeee, … nas Cipuljanac, … da nije isto tako sa Bilom Klintonom onomad imao ‘dobar sastanak’, zagrljen, sa sve suzicom pokajanja u oku, … i danas bi bio Generalni Sekretar Srpske Radikalne Stranke!!!
    Pitam se samo, kada ce se Gospod Bog smilovati na nas gresne i izvuci nas iz njegove sizofrene ludnice?

  19. Tako je i Milo mislio da nema nikog „ozbiljnog“ da poveruje u ono što je očigledno, pa…

    Pitanje:
    dobro, dokle ćeš da kradeš na izborima, moraš da doboješ i Šabac kradjom i džipovima, psima,
    ok, imaćeš sve gradove u Srbiji,
    I ŠTA ONDA?

    Onda si gotov.
    Ako ti nije jasno.

  20. Svakakvim izjavama mozes, Vucicu, da prevaris ljude, ali te otkriva govor tela. Sta god pricao, ali na toj stolici si skrusen. I to vrlo. Kao dete koje ocekuje kaznu.

  21. Seo si u „magarecu klupu“ da ceo svet vidi kakva si budala I da ti se smeju!

  22. Još više ceš da podigneš ugled kad sedneš na drugu stolicu….u optuženičkoj klupi!

    1. A za šta da ide na optuženičku klupu? I kod nas kao i svuda u civilzovanom svetu lica kao on idu na lečenje, da im se pomogne.

  23. Nikada vece ponizenje Srbija nije dozivela od svih tacaka koje je potpisao Vucic. od toga nema nazad. Gotovo ! I sad ce on da folra da je zamenjena tacka 10 da je zamenjena fascilkla , da je zamenjen papir. Da li je iko to infantilno ludilo video i doziveo negde? I cim posalje na stotine botova i Malog i Djurica da lazu i mazu u njegovu korist, to samo moze da uveca njegovo uznapredovalo licno oneredjivanje koje se prenosi i na Srbiju i na srpski narod bespovratno. Sa te stolice na kojoj je sedeo kao posran djak zamerio se citavoj Evropi, Rusiji, Kini, Arapskim zemljama i targetirao ovu zemlju.

  24. Nije pristojno, ali jednostavno moram. Predsedniče uzmi olovku koju ti je poklonioTrump i zbog koie si izdao Ruse, Kineze, sve muslimanske zemlje i pola sveta inabij jeuto tvoje pedersko dupe. Psihopato.

  25. Vi ste Vucicu potpisali medjunarodni ugovor sa Kosovskom delegacijom i to mora da ratifikuje Narodna Skupstina i taj ugovor mora da bude objavljen u Sluzbenom Glasniku. Ostale vase obmane na koje ste navikli da se oslanjate tokom vasega boravka na polozaju Predsednika Srbije su apsolutno nevazne ali zakonske i Ustavne su veoma vaezne. Ako to budete pokusali da eskivirate podlezete zakonskim konsekvencama od kojih vas nece izvlaciti oderdjene grupe navijaca FKCZ i ostalih siledzija na plati .

  26. Seli ste na stolicu da biste predali jezero Gazivode i energetske reurse u ruke Americkim upravljacima koji ce da dele tu energiju ? Sta bi sa „Nedam Gazivode “ Znate li koliko je strah medju vasim „glasacima“ na Severu Kosmeta ? Znate li koliku ste uvredu naneli svima nama Srbima u Srbiji i na Severu KiM-a vasom veleizdajom i sada, nakon svega, nesnosljivim , bolesnim lazima ?

  27. Koji ugled da podigneš.Postavio te kao u đačkoj klupi.Meni je to ponižavajuće.Ja mu nikada ne bih seo tako,ili jedan pored drugog ili nikako.Toliko o ugledu.

  28. Seli ste na stolicu da biste predali jezero Gazivode i energetske reurse u ruke Americkim upravljacima koji ce da svojevoljno dele tu energiju ? Sta bi sa „Nedam Gazivode “ Znate li koliko je strah medju vasim „glasacima“ na Severu Kosmeta ? Znate li koliku ste uvredu naneli svima nama Srbima u Srbiji i na Severu KiM-a vasom veleizdajom i sada, nakon svega, nesnosljivim , bolesnim lazima ?

  29. Kako cete da objasnite Patrijarhu i predstavnicima SPC da ste potpisali dekriminalizaciju protivprirodnog bluda ? Zasto perfidno obmanjujete i lazete javnost Srbije time sto jos niste objavili sve tacke ugovora kojeg ste potpisali, a kako stvari stoje necete ni objaviti jer se ne smete suociti sa istinom i reakcijama naroda. Srecom postoje mediji koji ce to objaviti u celosti pa vas ni botovi nece sakriti ni pokriti.

    1. O kom Patrijarhu i kom narodu pisete?! Nemojte molim Vas, mnogima je i bajki i basni uveliko preko glave.

  30. Sve sto je srpska diplomatija „odradila“ za proteklih 12 godina (od momenta proglasenja „Kosove drzave“) kao i sve prethodne srpske vlade i predsednici su temeljno formiranje „punokrvne“ drzave Kosovo. Svaki spoljno i unutrasnjepoliticki potez je sve vise udaljavao od bilo kakve druge mogucnosti. Ispod parole „ne damo Kosovo“ i „zaveta“ o nepotpisivanju se sve i svasta podvuklo po pitanju interesa: 90℅ za „stranog partnera“ (Rusija,Kina,SAD,EU,TurskaIzrael…) i 10% interesa za srpsku narod ( onaj izvan krugova politizovane krimi i kvazibiznis ekipe). Medjutim takav odnos je i ocekivan kada na celo jedne „drzave u pokusaju“ dolaze vec 30 godina prethodno obavezani i obuceni da sluze „spoljnom faktoru“ a ne svon (ponekad je i to „upitno“) narodu. Ako u svojim redovima samo takve „delegiramo“ i odrzavamo na vrhu, sta uopste ocekujemo ne samo na temu Kosovo sto Srbina nije odavno prioritet (jer 99% smatra da se nema sta pregovarati oko okupirane teritorije),nego i na temu zastite zdravlja,licne bezbednosti,standarda,socijale,vladavine reda i zakona…?

  31. Presednik SNS-ke pristaje na sve kad ide u inostranstvo.Nije prvi put u ponizavajucem polozaju pred domacinom.Tako je sedeo i na jos vecoj udaljenosti u Parizu na stogodisnjicu pobede u 1.svetskom ratu.On uziva da ga ponizavaju.Dobro je i prosao jer je Klintonu(srpskoj krvopiji)odneo na noge novce nase sirotinje.Kako mi se cini,mister Tramp vise vodi racuna o srpskim interesima nego presednik SNS-nke…..!

  32. Ne pravdajte se predsednice, bezvrednim ljudima koji su svoje pokazali. A to sto su pokazali ne daj Boze ni najvecem neprijatelju. Vama podrska.

    1. Podrska za to sto je i Izrael priznao “Kosovo” ili za to sto je predao Gazivode ili za to sto nije ni spomenuo ZSO ili podrska za to sto je naterao srpske sudije da se poklone pred albanskim ustavom u Pristini, sto je bilo nezamislivo do 2012…..

  33. Hahahaahhahahhohohohoho!!!! Stvarno je podig’o ugled Srbistana u Svetu! Cak ga je i Zaharova nazvala pi.kom! To se nikad nije desilo!!!! Svi vriste od smejanja! A „pregovori“… Uh! Ono je bila scena koju ja nikad vid’o nisam! Onakvo ponizenje i onako glup sporazum, ima da se izucavaju stolecima! Hezbolah, Jerusalim i Kosovo? Politiku ne bi smeli voditi diletanti, ali, sta se moze! Bar smo izabrali stranu koja gubi izbore u USA, a i za utehu je sto cemo podstaci turizam – postacemo omiljena destinacija svih radikalnih islamista!

  34. Degenirik kome se smeje svet i koga cemo pre ili kasnije iza resetaka ili u ludnci gledati.

    1. Radim za majcicu Srbiju od kada sam rodjen.No,nemojte poistovetiti nasu Srbiju sa Presednikom SNS-ke i njegovim drustvom….Pozdrav iz slobodnog sveta…..!

    2. @Dule,to mi je hobi.Ako objavite vas datum rodjenja i broj mobilnog–znacu sve i o vama…..!

    1. Ma da, sad kad se nisu obistinila predvidjanja da će ga primiti 14 sekretar zadužen za asfaltiranje mravinjaka, ajde sad ga napadamo da izmišlja i laže.

  35. Sedeći na hoklici podižes ugled Srbiji, strašno, jedno pitanje za predsednika, šta će da piše na diplomama Kosovskih fakulteta koje je priznao, jel republika Kosovo?

  36. Ako stvarno hočeš da podigneš ugled SRBIJI proglasi ništavnim sve sporazume gde je Srbija naslednica SFRJ , i kreni 1918 gde je SRBIJA uložila državnost zarad projekta koji nije uspeo. I Srbine traži povračaj imovine u duhu pesme, koju i ti dan DANAS rado slušaš ,Od Vardara pa do Triglava

  37. Potpuno je nevazno na kakvoj je stolici predsednik sedeo. Bitno je da su Srbija i srpski narod dobili mir i stabilnost, nove investicije i da ce se Srbija povezati sa svojim juznom pokrajinom.

  38. Svaki iskren i posten covek zna da je Vucic postigao veliki uspeh za Srbiju i nas narod. Napadi na njega su licemerni i smesni!

  39. U oalnoj sobi Tramp je sedeo na Klintonovom mestu, pa me živo interesuje ko je bio Monika Levinski??

  40. Ova nazovi pojava , koja je bila seselju sto je Marko Djuric njemu , je zabio Srbiju u septicku jamu dostojanstva …Ako ga jos guzoljubi docekaju esalonom i aplauzom kad se bude vratio , nama treba 7 milion katana i da izvrsimo kolektivni harakiri .Nikada u zivotu me nije bilo sramota sto dam Srbin , a juce sam htio da se raznesem ….

  41. … sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara. Izgovorite ovo naglas. Toliki mu je ugled u svetu.

  42. Vučić je za Ginisovu knjigu rekorda koliko je glupih poteza povukao u samo jednom danu. Gurnuo je prst u oko Rusiji zbog gasa, Kini zbog 5G i telekomunikacija, muslimanskim, pogotovo arapskim, zemljama zbog Izraela, Srbiji vezao ruke da lobira za povlačenje priznanja tkz Kosova a sve zauzvrat od SAD, da će dobiti jedno veliko ništa! Pardon, dobio je penjali..i hoklicu.. ovo je katastrofa!!!

  43. „Ja sam seo na tu stolicu da bih podigao ugled Srbije u svetu, naveo je Vučić,“

    Eto, vidiš, sa tom stolicom si nam srozao ugled.
    Sa tom stolicom nas TI ponižavaš., kao što činiš na svakom koraku.
    I hvala Zaharovoj, koja ne koristi izraze:“primitivizam i prostakluk“, kao neki uličar, što nam stavi do znanja šta si radio tamo, jer ovu fotografiju nam sigurno ne bi prezentovao Informer, Pink, Kurir, xyz,…

  44. Svi se bunite sto je klatno otislo na rusko-kinesku stranu…sada kad je pocelo da se vraca na zapad opet vam ne valja…zasto prethodnici Vucica nisu dosli u Belu kucu i ispregovarali bilo sta…da u tim razgovorima postoji nesto dobro vidi se po reakciji Zaharove…ne bi ona reagovala na svoju ruku…vreme ce pokazati ko je u pravu?

  45. Za srpski narod je najvaznije da njegovi politicari i tajkuni imaju i dalje pristup svojim svetskim kontima i da su prepune ladice raznih dokaza za sada zatvorene.

  46. Kakvim se temama bavimo posle posete Vasingtonu pokazujemo koliko smo jeftin i primitivan narod.

  47. Vucic je jos trebao na toj stolici da obuce mrezaste carape pa da bude kao na filmu-Niske strasti!

  48. Hahahahahahahaha… šta kaže beskičmenjak… seo na stolicu da podigne ugled Srbije u svetu… ja sam do sada bio sumnjičav ali sada vidim da se čovek mentalno raspao!!! F.20.1

  49. Kad je zadnji put ovako „podignut ugled“ jos jednim trojnim paktom 1941-e narod ga je srusio za dva dana. E sad onda nije bilo kafica, botova i sendvicha, pa ostaje da se vidi koliko ce ovaj „napredak“ u tehnologiji zatupljivanja masa produziti zivot marioneti na vlasti.

  50. Što ovo niste stavili u rubriku Sport? Ja od onda od kad ste i sportskoj rubrici objavili da je upisao trenersku školu, samo tamo tražim vesti o njemu. Opredelite se više.

  51. Gospidin je možda dobro mislio ,ali Loše uradio.
    Beži,budi ,dobar i pusti narod da živi.
    Bavi se tom stranačkom politikom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.