Ishod sastanka sa Si Đinpingom: Zašto je Vučić danas najsrećniji?

Ostavite komentar


  1. Ne propusta covek da naglasi,ali svaki put,da ja Srbija mala zemlja, mali smo ali cemo se boriti,mi smo mozda mali, itd. Pa covece pobogu ne moras se unizavati i brukati sve nas. Mali je onaj kome je um ogranicen i koji sebe dozivljava malim. Kad smo culi da su Madjari ili Austrijanci za sebe igde rekli da su mali. Sramota jedna

  2. Ja sam ubjedjen da je Vučić postao član Komunistićke partije Kine, jer ovoliku ljubav prema „vodji“ moze pokazati neko ko je član. Ovoliko ulizivanje predsjedniku druge drzave je jednostavno tesko za dledati i slušati. Xi Jin Ping je na ulizivanje i poltronstvo navikao ali dali se i Srbi moraju na to navikavati???

  3. Srecan je, zato sto misli da je jako dobar lazov, da ne znamo da je bilo uvrtanje ruke i branja usiju. Isto tako, siguran je, da mu sve verujemo i da ce i ovu godinu politicki preziveti. Pa ko ne bi bio srecan?

  4. Ako je istinski srecan, to je zato sto se utalio sa Sijem i ekipom za nove kredite za ekspo, nacionalne stadione i slicno. Samo pogledajte sta je Grujevski uradio u Makediniji. Vucic je samo jos 10x gori

  5. Kaže legenda da se Pinki upiškio od sreće što je video Tita što je valjda bilo romantično a ovaj slučaj se raduje jer je dobio još nešto „helikopter“ para da sa „prestola“ podeli ometenima u razvoju i moralu a zauzvrat primio spisak šta će poput luke Pirej da ode na „kompenzaciju“ za dugovanja (gde svakako nisu njegove vinarije i „Millenium“ krimi korporacija) plus dolazak još nekolicine iz PRC „katapultiranih“ trovačnica.

  6. Potpuno je van pameti povezivati se sa Kinom, a biti okružen EU.
    Teško mi je da shvatim kako srpski narod takvu ludost prihvata.
    Devedesetih je Mira Marković pričala o povezivanju sa Rusijim i Kinom, a narod je žudeo za EU.
    E taj deo naroda se već i odselio u EU, a vama što ste ostali neka je srećno sa Kinom, Rusijom i Vučićem.

  7. Diplomatski protokol…. Istina, stalno to ponavlja, namerno, verovatno, npr. nikad nisam cuo nekog da neki hrvat tako predstavlja svoju zemlju, oni obrnuto, sebe uzdizu dok ovaj ‘veliki “ uvek, ali uvek nas bruka..
    oladi vise i uzmi godisnji odmor vise

  8. Dobro je,nije ga šutnuo u donji dio leđa,što je sasvim normalno kod Kineza!

  9. Kako je to dirljivo. Čelično prijateljstvo koministe i Nacionaliste, da ne kažem naciste.

  10. Svet bi bio mnogo lepše i srećnije mesto kada političari uopšte nebi postojali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.