Vučić sinoć zaćutao na jedno jedino pitanje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ипак смо ми Срби проклет народ,и ко нас је клео није дангубио,јер оваквог изабрати за председника може само ужасно болестан и тотално глуп народ.

  2. Nemački novinari bi ga pitali „s neba pa u rebra“,ali srpski nije srpski ćutati,pardon pitati!!!

  3. Nisam neki teški vjernik…ali neka nam Gospod Bog bude na pomoći,ovaj put trebamo saveznika..

    Sami nismo u stanju sa tolikim alama se nositi!!!

  4. Kad bude obnarodovao sve ugovore koje su potpisali „oni bivši“ (većina je uz njegove skute i to mu nimalo ne smeta) kao i ugovore posle 2012. godine onda možemo zaključiti ko ih podržava. A što se institucija tiče zašto on ne bi verovao u njih kad one rade na dugme koje je on prisvojio. Ja ne verujem u institucije.

  5. „Ako vidite da nešto donosi posledice istog momenta ćemo prekinuti projekat – naveo je Vučić.“ Pa videli smo vec mnogo puta. U Linglongu sa Vijetnamcima i dozvolama, u Zidjinu sa zagadjivanjem, u Juri sa maltretiranjem radnika, u Fijatu… Ne moze se ni nabrojati. Izgleda da nasem predsedniku smetajmo samo MI, jer se bunimo zbog onoga sta radi i proizvodimo opravdane incidente.

  6. Zato on beži od duela uživo.
    Kada je u skupštini, on u uvetu ima slušalicu, na koju mu odgovore na škakljiva pitanja diktira pripremljena ekipa od par ljudi, a koju opet podacima i informacijama uživo snabdeva armija ljudi u važnijim državnim rganizacijama i ustanovama, koja mora da bude na radnom mestu i priprema te odgovore.
    Tako on kod običnog naroda ostavlja utisak kako je mnogo pametan i sve zna.
    A šupalj je kao oluk.

  7. Bahato, bezobrazno, bez imalo empatije za ovaj narod, samo pare, projekti! Kojim stručnjacima veruje? Ovima koji su plaćeni od rt? Zlo mi je od ovoga sto radi i kako radi!

  8. Nije ih doveo on,ali se ubi od insistiranja da kopaju,prolazi kod nepismenih i ograničenih u šta je pretvorio pola Srbije.
    Samo ima nas i onih kojima ne može vređati inteligenciju,neće kopati!

  9. Muka duhu od ovog ubogog, tupoumnog prevrtljivca (‘birane reci’) iz cipuljica, kraj bugojna, u bosni bolan ba.. !!

  10. Sasvim je jasno da kada je litijum u pitanju „Vucic hoce da pobedi ovaj narod“. Pobedice samo ako mu narod to dozvoli.Sve segmente nasih zivota stavio je pod kontrolu,pa cak misli da je i Boga pobedio time sto je nesrecnog patrijarha Prvoslava uvalio u vilu na Dedinju,i stavio ga pod svoju kontrolu.
    Ako ovaj srpski narod dozvoli iskopavanje litijuma,to ce znaciti da je do kolena potucen,da ce ropstvo potrajati duze nego pod Turcima.

  11. A zasto pricaju samo od stetnost , zasto niko ne kaze da drzava ce biti u minusu od ovog posla?
    ako su ovde generalno u pitanju pare onda srbija pada na jeftinu foru.

  12. Јадна Србија са оваквим председником,да ли је ово могуће,у великом смо блату.Амин.

  13. On ništa ne veruje Rio Tintu? Pa ni ja baš ništa ne verujem predsedniku, ne verujem mu ni kao čoveku, ne verujem njegovoj ličnosti, jer znamo ga 30 godina i ništa dobro iz njega ne zrači. On je duboko u organizaciji koja nam samo zlo donosi.

  14. Predsednik sam sebe hrabri ovakvim bahatim ponašanjem. I on zna da nije tačno da samo N1 i RTS pominju opasnosti od kopanja litijuma.
    Navodno, čim se primete posledice odmah će se stati sa proizvodnjom. A ko će da odredi šta je opasno? On?
    Čupa se na razlčite načine, ali na neke stvari ipak nema odgovor.

  15. Siromah Zoran, bojažljivo postavlja pitanja a predsedatelj ga časti etiketama i atributima, k’o veli, da se nisi usudio da pitaš. A kad i postavi pitanje, sledi tirada i zamena teza. Ma da, porasle su plate i penzije, šta me pitaš za KiM.

  16. ..Predsednik Republike Srbije..moj narod vas narod ..mojie medije vase medije ..moja stranka ..vase stranka. ..moj auto put vas auto put..moj Kurti vas Kurti.. …moje i vase ..raspolutio Srbiju..sram ga bilo..Srbija treba da dobije Predsednika svih gradjana..izbori su lek i za njega i za raspoludjeni sludjeni i osiromaseni narod..

  17. Vučić je u pravu ako misli da je u svakoj profesiji moguć incident – po teoriji pouzdanosti i verovatnoće.
    Ali nije svaki incident istovetan – neki imaju teške posledice po veliki broj ljudi.

  18. Bas kad covek pomisli da rts ne zanima rudnik oni se pojave u razgovoru sa prvim covekom rio tinta u Srbiji i pokazu narodu zasto placa pretplatu.E za tu pretplatu su krivi oni prosli sto jeste jeste

  19. Ne sme da odgovori kad je u pitanju trovanje naroda.
    Najjadniji tip na političkoj sceni poslednjih 40 godina.
    Plaši se velikog protesta, 10. avgust je proveo na Novom Beogradu umesto u svom predsedništvu.
    Takav jadnik ne bi mogao da pobedi na izborima, jasno da ga je Zapad postavio, i sada im daje sve što je obećao.
    Litijum mu je problem, jer ne sme da kopa.
    A ako ne kopa, imaće problema sa surovim Rio Tintom, pa lako može da odleti sa vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.