Vučić: Situacija na Kosovu mi je najveća muka i noćna mora

Ostavite komentar


    1. Ne, nije tačno. Najveći problem su sadašnji i nekadašnji vadikali , Slobini , Mirini pomoćnici i portparoli i sendvičari.
      Tih se treba najpre otarasiti.

  1. Nas predsednik ulaze velike napore i veliku borbu da bi u ovoj zemlji bilo bolje,nama i nasoj deci.

    1. Najveći problem Srbije je aktuelni predsednik, jer se zbratimio sa najvećim kriminalcima sa Severa Kosova i zagorčava život jadnom narodu, koji je izmanipulisan i raspamećen.
      Njegova patetika ovdje ne pali, ne može prevariti one koji znaju više od njega.
      Ne brani se Kosovo sa : Zemljom, Veselinovićima, Radoičićem i ostalom bratijom.

  2. Velika je borba i napori za resavanje problema Kosova.Svaka cast nasem predsedniku i njegovoj posvecenosti ovom narodu.

  3. Situacija na Kosovu,kako je rešiti i teški uslovi života srpskih gradjana naKosovu su misao sa kojom treba da ležemo i ustajemo.

  4. Boze mili a gde su nasi ljudi sta oni rade dali spavaju a ne sanjaju sta nas sve snalazi.Ovo je necuveno.Predsednik agituje.

  5. Što se tiče predsednikovih napora da reši situaciju na Kosovu, bojim se da će od tolikog napinjanja uskoro nešto jako da zasmrdi….Ali mnogo mi je interesantnija tvrdnja o tome da mu se imovina ni za dinar nije uvećala. To je već stvar za poligraf….Staviš ruku na tu spravu, i kažeš: nisam lopov, keve mi!

  6. U kojoj drzavi je Vucic predsednik, i zna li on sta mu se desava u zemlji ili nas svesno pravi budalama?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.