Vučić u Skoplju: Razgovarali smo o zajedničkom evropskom tržištu, u narednim danima potpisivanje dva protokola

Ostavite komentar


  1. EU da primi ceo ZBalkan u svoje clanstvo. Niko vise ne bi se kacio i zavadjao. Nema granica nema zadjevica.

  2. Otvoreni Balkan,slobodna trgovina,zajednički tag,samo nama ZELENI KARTON i nikom više.Srbija ga prodaje a ne Makedonci,oni od toga imaju samo štetu.Dela junače sa tv lagalice.

  3. Kada ce biti objavljen izvestaj, elaborat, o mesanju stranih sila ????????
    Da li su to te strane sile koje daju novac u EU fondove ????????????????????

  4. Laprdalo u Beč laprdalo iz Beča. Puj pijke sve važi ali laži najviše.

  5. ali ali i zadnji put je isto tako sve ovo izreceno, a sta je uradjeno ..sta..nista..nista..samo zamajavanje..ajde gde se to u srbiji, zaposlio albanac s kosova u kojoj firmi ili obrnuto..to vazi i za sve zemlje koje su prisutne, isto tako prolaz kamiona, to samo u fantaziji..gde prolaze tako kamioni kroz carine , gde ..sve u svemu bezikakvih ucinaka, a ovo da traxi pare od eu..milijarde, e tu evropa treba treba dobro da razmisli..s obzirom na hvaljenje da srbija ima para i to dosta viska..tako da je pitanje davanja para upitno..a izvoz..sta yo srbija ima da izvozi svoj proizvof kpji sve izboxi ono sto prave stranci u nasoj zemlji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.