Vučić: Izbori 26. aprila ili 3. maja

Ostavite komentar


  1. Hrvati sami odlucuju o njihovoj buducnosti, nama je samo bitno da taj koji pobedi na izborima bude u boljim odnosima sa Srbijom

    1. Nije KRUŠIK od pre 3 meseca u problemima već u protekle 4 godine je u blokadi koja se ne smanjuje i ipak je Neša min. policije „zna mnogo“

  2. nama je svejedno ko ce pobediti na izborima u Hrvatskoj, vazno nam je da se poboljsaju odnosi Srbije i Hrvatske

  3. Vucicu, … ti li so onaj koji je prokomentarisao da su ‘Hrvati i na predsednickim izborima opsednuti Srbijom (i ‘tobom’, valjda?)’??!
    E, pa onda bi kao pametan momak trebao da umuknes, a ne da zamislis da si na nekoj hrvatskoj utakmici pa te neko zove da navijas?!

  4. da su nas pitali mi bismo odmah znali ko je najbolji kandidat za predsednika drzave Hrvatske

  5. Otkuda tolike lazne afere, pa sto ima da smenjujes nekog, a to sto se zajeb…s
    pa toboze pozivas tuzioce da rade svoj posao, ma dosta vise mutis i lazes ovaj narod, ima SKUPSTINA DA DOBIJA R E D O V N O IZVESSTAJ O RADU, NE O KONKRETNIM PREDMITIMA i onda lepo ko god nije delevao-radio da bude smenjen i zabranjeno da radi u pravosudju-advokaturi. a ne da se pravdas kako je toboze tuzilastvo nezavisno a ti neces da se mesas i vrsis pritisak. i onaj LAZNI UZBUNJIVAC OBRADOVIC PO HITNOM POSTUPKU DA MU SE SUDI ( ali nema od toga nista, tvoj STEFANOVIC JE NAJBOLJI MINISTAR A UZ TO I DOKTOR NAUKA, BEZ TETKE IZ KANADE I KOFERCETA , DA NE NABRAJAM, da ostavim i drugima mesto da pisu o tvojoj ljubavi postenju i dramaticnoj privrzenosti S R B I JI

  6. Vučiću, šta će ti izbori posle 28 godina neprekinute kampanje?
    Zajahao si Srbiju, opelješio sve što je preostalo, okitio se „medaljama“, ispovedio Patrijarha, koristiš svaku priluku da na najprljaviji način popljuvaš 3/4 Srbije koja ne glasa za tebe i tvoje desperadose.
    Civilizacija nije doživela ovakvu diktaturu na očigled Evrope i Amerike – tolerišu ti sve da ispuniš zadatak kad su te instalirali Srbiji, da aminuješ Američku umotvorinu – nezavisno Kosovo.
    Rugaš se Srbiji svojim kadrovima, ali ti uspeva kod polupismenih, jer su pismeni pobegli i beže i dalje.
    Raduje se Fahri Musliu, Srbija će godinama tugovati!

  7. Vucic je nesto najgore sto nam je Bosna prebacila preko Drine, i pored stravicne konkurencije( Seselj, Mladic, Tadic, Kusturica, Draskovic). Vucic je nasa Velika Kazna.

  8. jedva ga brnabicka izmolila a on daje pslednje moguce termine? pokusava da izbegne bojkot, nema sanse!dok mitrovic i njegovi novinari blate pol. rivale bojkot je normalna reakcija.

  9. Sto se tice izbora bili oni u februaru,martu ,aprilu ili maju isto tako bojkotovala ili ne bojkotovala opozicija pobeda SNS -a je sigurna.

  10. Nisam sujeveran,ali 26.04. (Černobilj!) neće biti izbora,da me opozicija ne bi ozračila!

  11. Znači tata je ipak zaposlen … Vidite, predsedniče, kako vi možete, samo kad hočete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.