Vučić: Sledeći forum u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Normalnom čoveku postaje muka od ove vrste naduvavanja i manipulacije od strane Vučića i njegovih medija. Šta od svega ovoga konkretno ima narod u Srbiji osnovno je pitanje. Na forumu u Kini dozvoljeno je da predstavnici svih država istaknu svoja viđenja i da daju svoje predloge. Stvarnost je međutim sve sumornija za građane Srbije. Slatkorećivos Vučića i prikazivanje Srbije kao važnog faktora svetske politike prolazi samo kod Vučićević vernika. Ono šta nas čeka je novo kreditno zaduživanje od bratske Kine.

  2. AV je cuo za forume na internetu i sl. To je oblik neformalne diskusije i izrazavanja stavova, nikakve velike vajde od toga. Rusi i Kinezi prodaju maglu. Predlazem da uvedemo i skracenicu za ovu vrstu aktivnosti, AV-f.

  3. U Srbiji su svi dobrodosli,svaka cast za poziv,tako treba jedna ozbiljna drzava

  4. Ovako se nije ni Milošević ponašao. Dvaput rušiti isti režim zaista je tema za film horor-depresivnog žanra. Da li ćemo opstati ….. pod šljivom.

  5. Aerodrom Nikola Tesla, zaista treba da bude veliki i funkcionalan i da zadovoljava kapacitete. To je prvo i osnovno što je potrebno uraditi.

  6. Super je ideja da sledeci Samit bude upravo u nasoj lepoj srbiji ! Bice to prilika da mnogi vede sa kakvim potencijalima raspolaze nasa zemlja.

  7. Ideja da sledeci Forum bude kod nas je odlicna. Srbija treba da zauzme dobre pozicije u Evroazijskoj uniji. Time sto bi bili domacini Foruma, napravili bi smo korak u napred.

  8. Dobra ideja , a i svarno hrabra odluka pozvati sve te svetske ekonomske lidere kod nas u Srbiju …svi oni imaju neke prohteve !

  9. Nema razloga da ne budemo dobar domaćin. Imamo pozitivnih iskustava sa organizacijom većeg broja događaja najrazličitijih tema i povoda

  10. Nadamo se da će nam dati šansu da još jednom dokažemo svetu kolika je greška napravljena kada je napadnuta jedna slobdarska zemlja koja je otvorena za saradnju ko god da to želi na sveopšte svetsko dobro.

  11. Treba predloziti da sledeci forum bude negde na relaciji Karlobag-Ogulin-Virovitica. Veca je logicnost kada je ovaj ,,premijer,, u pitanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.