Vučić: Zadovoljan sam što je postupak za ubistvo Ćuruvije došao do kraja

Ostavite komentar


  1. Zaletim se pa pročitam … onda se pitam, šta sam hteo novo da „čujem“ od Ovog ?
    Pazi ti, Ovo je za „pravnu državu – uvek“ !
    Čoveče,proglasi te Simo sa Pravnog za najboljeg ikad .
    Pročitaj Ustav RS : čl.4. (Podela vlastI), pročitaj čl.5. st.4. („Političke stranke ne mogu neposredno vršiti vlast, niti je potčiniti sebi“)i samo još čl.112. (nadležnost Predsednika Republike).

    1. Gospodin je kao ostali njegovi poslušnici, tj njegovi partijski drugovi sa kupljenim diplomama polupismen.

  2. Ajde bre besramna lazovcino, dokle vise?
    Po tebi je legalno rusenje privatne svojine , u okrilju noci pred izbire pod fantomkama, samo zato sto su to barake?
    Pa ljudi su ziveli u tim barakama i zahvaljujuci tvojim kriminalcima ostali bez krova nad glavom,
    a razlog je da fantomska firma zida
    BEOGRAD NA VODI.
    Sto se tige objekta na Kopaoniku, nemas ti
    m… da ga srusis jer dobro znas ko tu gradi,
    dokazao si kakva si KUKAVICA vise puta, a
    svez primer je slanje
    zena pred Skupstinu Beograda!

    1. Proces će biti doveden do kraja kad saznamo nalogodavce ubistva.. To što Vučić , kao tadašnji ministar informisanja koji je pretio Ćuruviji, i Mira Marković nisu islitivani o ovom slučaju budi prilične sumnje.

  3. Beograd je uredjen grad? Juče sam bila na ivici nervnog sloma od njihove uredjenosti Beograda. To nije grad. To je horor. taj kolaps uja u svom životu nisdam videla, a imam dosta godina i živim od rodjenja u ovom gradu. Znači, bukvalno zamalo sam bila ugušena u autobusu 77, koji sam čekala pola sata. Da nisam uspela da izadjem verovatno bih bila u Deligradskoj. O čemu ovaj čovek priča? Prebacuje novac gradu iz budžeta Srbiuje i priča o deficitu gradske kase? Toliku količini mržnje prema beogradjanima i verovatno likovanje pred Vesićem i ostalom bagrom nije zabeleženo u istoriji ovog grada. Čovek ne može da se pomiri sa činjenicom, da ga beogradjani nikada nisu hteli. Sam pred sobom zna na koji način je oteo vlast u Beogradu i jedino što mu je preostalo, jeste ta patološka mržnja i osveta. Što se tiče ovih kazni, opet su poznati izvršioci, a nalogodavac NN osoba. Sada kada mu se drma kavez, završava se sudjenje. Daj bre, pa nismo svi toliko glupi. Evo još koji put da pitam, ko je ubio OLIVERA IVANOVIĆA? Ko je tvorac spota , koji je emitovan na njegovim televizijama? Savamal….?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.