Vučić: SNS će o Stefanoviću govoriti između sebe, organi da rade svoj posao

Ostavite komentar


  1. Ti ćeš da se izvučeš jer si težak psihijatrijski bolesnik ali ovi što su pljačkali, varali i vršili teške zločine u tvoje ime i za tvoj račun…
    E, za to idu bukagije na dugu, dugu, dugu robiju!

  2. Komicno tragicna predstava , izlizano providna lupetanja sa skretanjem paznje za week – end sa desetine preminulih od Covid – a , sa velike STIKER pobede , sa ekonomske krize koja nas uzdrmava ( skok cena osnovnih zivotnih potreba ) i koja nailazi u narednom zimskom periodu , sa skandala vise ministara Vlade R . Srbije ( Pandora papiri ) bez reakcija nadleznih Institucija , “ preCednika “ koji javno “ brani “ optuzene za kriminal . . . i td . . . a week – end je tek poceo . . .

  3. Pa ne moze tako. Taj covek je ministar,nema izmedju sebe nego sednica vlade i da vidimo. Niste vi privatna firma

  4. Taj poligraf izgleda da su uvezbali SNS ovci do tancina i sve svoje nepristojne radnje perdu poligrafom a ne ostavkama kako se to radi u civilisov anim drzavamagde postoji moral

  5. Svi koji su umešani u pokušaj ubistva Aleksandra Vučića moraće da odgovarati, i da nadležni organi rade svoj posao.

  6. Nije Vucic beba pa da ne zna sta treba raditi, svaku odluku koju donese to je zarad bolje buducnosti naseg naroda i Srbije. A ostali pa neka svako radi svoj posao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.