Vučić u Vranju: Do kraja mandata naredne vlade, ako je formira SNS, prosečna plata 1.400 evra

Ostavite komentar


  1. Vučić (SNS): Do kraja mandata naredne vlade, ako je formira SNS, prosečna plata 1.400 evra

    Ako „drzavotvorni patriotski blok“ oko Boska Obradovica i Milice Zavetnice formira vladu, prosečna plata 1.403 evra i uz to ce jos i svaki Srbin dobiti po jednu „vikendicu na Marsu sa tri ara okucnice“ !
    Pa vi sad birajte !

  2. Do kraja njihovog mandata će ljudi letovati na Marsu.Nikako mi nije jasno da neko i dalje podržava ovog prevaranta.

  3. “…predsednik svih srba..”? Valjda, svih gradjana Srbije? U redu, ja sam vojvodjanin pa neka bude tako. Uzivajte “ svi srbi” s’njim na čelu.

  4. Oce ali neknja. Ako evro zamrznu a cene nastave da rastu bice plata 1400 evra ali i hleb 10 evrica

  5. ”27” drzava povlacilo priznanje Kosova. Od tih 27 su najmanje 15 drzave potvrdile svoje diplomatske odnose sa Kosovom Ove i prosle godine. Sto znaci da nema nista od takozvanog otpriznjavanja.

  6. Gradjani Vranja su priredili velicanstven docek vrhu stranke i samom Vucicu,a sto se izbornih rezultata tice u Vranju ce SNS dobiti preko 70 posto glasova!

  7. Spominje prosečnu platu,a ne kvalitet života,šta će moći da se kupi sa tom platom od 1400 eura,tad će potrošačka korpa toliko biti,a struja….gorivo….itd…
    Opet beda,pa beda

  8. Mozda u nekim strukama u Beigradu ali u provinciji ko ima i 700 platu racuna se u bogatasa Zar je moguce da se zabiravila ona uzjava da se u kampanji sve obecava ali zato se to i zove kampanja a mi stvarno ne pamtimo digadjaje i price id pre 39 godina ali znamo da du Nemanjuci jeli zlatnim escajgim

  9. Vučko jeste skroman čovek, ali ga ovoga puta pretera. Iz dobro obaveštenih izvora mi je javljeno da predsednik očekuje prosečnu platu od bar 2800 eura, ali to nije hteo da kaže na skupu u Vranju da ne bi pred izbore iznervirao opoziciju.

  10. Kredite otplaćujemo novim kreditima,niko ne radi,sve kupujemo kod Kineza!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.