U Kini Vučić otkrio o čemu će govoriti kao običan član SNS 1Printskrin TV Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, poručio je iz Kine, da će 21. oktobra u Šapcu, govoriti na stranačkom događaju (kojim se obeležava i 15. godišnjica osnivanja Srpske napredne stranke), kao običan član SNS, dok će Miloš Vučević govoriti kao predsednik naprednjaka.

Vučić je ovo saopštio, odgovarajući na pitanja srpskih novinara u Pekingu, gde boravi na međunarodnom ekonomskom i političkom forumu Pojas i put.

Rekao je da će on i Vučević govoriti o tri stvari:

„Pod jedan Srbija protiv nasilja nikada nije bila autunomni i autohtoni, narodni ili građanski pokret, već je bila organizacija Dragana Đilasa, Mikija Aleksića i tasta.

Pod dva, mnogi u svetu, ne vole da vide jednu zemlju nezavisnu. Iako neće to javno da priznaju niti o tome javno da govore, ne vole da vide Srbiju snažniju, i Srbiju koja jača u odnosu na region i okruženje, već bi želeli da je vide utopljenu u sivilo i da propada, onakvu kakva je propadala od 2000.do 2012.

Treće je zaključak, glas za bilo koga od njih ide u Đilasovu kasu, sve će se sliti u milione koje skupljaju na svojim računima. Predstojeći izbori biće izbori između prošlosti i budućnosti, između stranaka bivšeg režima koje bi da nas vrate u prošlosti i budućnosti onih koji su pokazali da u Srbiji može biti bolje“, izjavio je Vučić i nastavio da nabraja uspehe svoje vlasti.

Na narodu je da izabere, mi ćemo razultate priznati i ja ću čestitati pobedniku, pokušaćemo da pobedimo, mi ćemo da se borimo, poručio je Vučić iz Kine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari