Vučić: SNS neće pabirčiti ljude za vladu

Ostavite komentar


    1. Naravno da ne razumes,kad si bosancuga,kao i ovaj Zvalavi. Terajte se svi u Bosnu,majki vam ga nabijem. Mrs u Bosnu govnarijo. Mrs!

    2. 2008, kad je pravio vladu sa B. Tadicem? Ili 2012, kad je podrzavao Tadica u prvom i u drugom krugu izbora? Ili 2004, kad se udruzio sa Kostunicom?

      1. Nije mi jasno zašto redakcija lista Danas dozvoljava ovakve komentare. Ja sam rođen u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, došao sam u Srbiju 1992. godine kada je počeo rat u Sarajevu i BiH, ali ne podržavam Aleksandra Vučića i njegovu vlast. Naptotiv. Okoreli sam opozicionar i protivnik sadašnjeg režima. Zato se i pitam zašto se dopuštaju ovakvi komentari. Nisu svi koji su su došli sa one strane Drine glasači SNS i Aleksandra Vučića.

  1. Zasto bi najjaca politicka partija, koja je nesumnjivo SNS, uopste bilo koga molila da pravi Vladu. Jasno je da ce zbog rezultata koje je ostvarila biti ubedljivo najbolja i nece joj biti potreban niko drugi.

  2. Zar ne treba sačekati rezultate izbora pa onda videti ko će formirati vladu? A da, ne treba, rezultati se već znaju.

    1. Kako ti to znas.A da, vi iz saveza za šerpe sve znate.Provereno.

    2. Normalno da se znaju tj.realno je za ocekivati da SNS ubedljivo pobedi,jer narod ce 21.juna glasati za bolju buducnost nase dece

    1. Normalno je da se znaju, jer odavno sva istraživanja pokazuju, da će SNS biti u prilici da sam formira vladu.

  3. Saradnja sa SPS je do danas donosila dobre rezultate, Mislim da bi je trebalo nastaviti, ali da se ne zaboravi da su u politici samo interesi na delu.

  4. JEDNI IZBORI PROĐU DRUGI DOĐU, VLAST OSTAJE

    Prvo nas tresla i trese korona virus, a trese nas i predizborna groznica glasače, a više pretendenata na vlasti. Kandidati politike svašta su rekli narodu, svi redom, a narod je čuo svašta, ko je dobar, ko je lopov, a ko će biti lopov tek će čuti, i slusaće sve to do sledećih izbora. Slušaće i kako mu je dobro i bolje iz dana u dan, kao da narod ne oseća. Dali im veruje, kada vidi i oseća kako mu je i koja je „beda“.

    1. Srbi imaju Spasovdan, Petrovdan, Mitrovdan, Vidovdan i drugih. Crnogorci („Milogorci“) imaju samo Milovdan.
    2. Ako se uvede ekološka taksa na svemu, biće očišćeno ono đubre iz vlasti.
    3. Vlastodršci šire neistine svuda da ne bi se setio narod da mu se zemlja sužava.
    4. Gledanjem u sadržaju tuđeg tanjira ne možete biti siti.
    5. (Ne)ravnopravna borba za Kosovo- „ukoliko ne možemo dobiti najviše moguće, a da izgubimo najmanje što moramo“ i to je pobeda, Pirova? Biće, kako će biti mora.
    6. Kako verovati političarima kada oni zaborave, dok se vrate kući, šta su rekli okupljenom narodu. Tako i na kraju mandata ne sećaju se šta su obećali glasačima. Normalno je da su svesno „dementni“.
    7. Možda smo jedina zemlja na svetu u kojoj njen predsednik ne može da stupi sopstvenim nogama na celoj teritoriji. Neko je vinovnik. A koji je to, saznaćemo?
    8. Izbori se završe, a da li će penzioneri biti ponovo opljačkani, većina njih demantija ih naterala da zaboranjuve predhodnu?
    9. Aktuelna vlast je zaboravila da vrati otete penzije, pardon vratila 100 evra i još 4000 dinara pride, tek da se zna za koga glasati.
    10. Penzioneri po prirodi demanti, a izabrani postaju dementni nakon izbora. Zaboravili su šta su obećali narodu. Sve i svašta?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.