Vučić: Spot SNS govori o prirodi opozicionih lidera

Predsednik Srbije večeras na TV Hepi

Ostavite komentar


  1. Izgleda da se svemoguci veoma uznemirio. Pa je usput, izjavio: „„Mi koji smo u vlasti ne obraćamo im se dovoljno i prihvatam da je moguće da tu grešimo“, Zao mi je predsednice, ali na nos ste svima izasli svojim obracanjima. Osim vas, vase klike i sveopsteg kica, na televiziji ne postoji nista drugo. Zato biste i vi, kao i Koraks trebalo da se podsetite sta se dogodilo kada je Milosevic PRETERAO!

  2. Vićić je u pravu, spot prikazuje pravo lice SNS a, jer kako je dobar spot tako je i sve u Srbiji dobro.

  3. U stvari, ovaj spot govori o osionoj i autoritarnoj i nekulturnoj AV prirodi i SNS plhackaskom ponasanju.

  4. a u ulici započet i zaboravljen objekat za mlade naučnike…toliko o brizi za decu koja beže od tolike pažnje.

  5. bori da sebe predstavi nekakvom dobricom, a nikako da nam kaže po čemu se razlikuje od onih čije neažurirane biračke spiskove je nasledio i ni nakon sedam godina ne želi da bilo šta menja? Zbog čega je bolji od onih koji su nam pisali postojeći medijski zakon kada ignoriše naše zahteve i čuva isti? Gde je razlika između njega i onih koji su pisali izborne zakone kada ne prihvata izmenu izbornog sistema i ne dozvoljava nam direktan izbor predstavnika? Ako tvrdiš da si pošten onda neka ti Zakon o javnim nabavkama bude svetinja, a ne da saznajemo nakon tragedije da ti investitor, državna firma, reketira izvođača i još neistinom da je svuda u uređenim državama to uobičajena praksa pokušava da sakrije kriminal iz koga mu ni nos ne viri dok ti ćutiš i podržavaš takve saradnike.

  6. U Marićevoj „Ćirilici“ ΛV je celo vreme trajanja emisije pričao o Đilasu, Jeremiću i Obradoviću, kao da u Srbiji žive samo on i oni, a ima sedam miliona ljudi. Ta trojka je rasturila Srbiju, pokrala sve i uništila privredu i zemlju ; ako je to tačno što ih ne uhapse i da im se sudi, a njegovi su poštenjačine (imaju i po 24 stana uz pomoć tetke, koferčići pune novca itd). Njegovi hvalospevi i bajkolaži ni su obuhvatili da je on zadužio zemlju za više od 12 milijarde evra plus krediti od Rusije, EU i Kine, a plate nikad da se dočepaju do 500 evra u proseku, standard je najniži (afrički) u okruženju, vlada već sedam godina. Malo vedrine, kod vladajuće strukture, a ne mržnja, je neophodna. Kampanja “Budućnost Srbije” valjda će doneti boljitka, a sve zavisi od naroda, a naroda niko i o ničemu ne pita za ništa?

  7. Vučić i kao ličnost i kao političar uspešno kopira politiku svih poznatih diktatora (Musolini, Franko, Hitler, Čaušesku, Tito …). Čudim se da je toliko poverovao u
    podršku nekog božanstva i da će njega zaobići sudbina njegovih učitelja. Jedini među njima , koji je vladao do smrti (Tito) je znao kako se mora i popustiti kad je gusto.
    A u Srbiji je danas retko gusto.

  8. Gledajući spot zaista nisam skontala da je Mišković tajkun broj jedan. Spot je inspirisan crtaće mog detinjstva ujka Gedzet, to vidim po ruci i mački koja je dominantna u spotu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.