Vučić reagovao na pretnje Anonimusa (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Sad znamo gde pripadaju anonimusi. Znali smo i ranije, a možda su i lažni anonimusi. Ko će ga znati, internet trpi sve.

  2. Anonimus bolje da usmere energiju za korisne stvari, tako bi mogli da prete političarima zapada koji ne uvode obnovljive izvore energiju. Usporili bi makar klimatske promene.

  3. Imam ideju za ovu hakersku grupu. Mogli bi da upozore Zapad da se na severu KiM vrše zločini nad Srbima. Ali ne vode bitku protiv razuma.

  4. Nas predsednik ocigledno ne zna ko su „Anonimusi“. To mu je poruka sa najviseg nivoa.

  5. Danas svako za sebe može da kaže da je Anonimus, realno, veliko je pitanje da li neka oficijalna hajerska grupa sa takvim imenom uopšte postoji. Nego svaki klinac koji nekome provali šifru za FB profil može da tvrdi da je Anonimus – hakerima je životu vek (dok ne pocnu da se bave drugim stvarima u životu ili budu uhapšeni) relativno kratak, a Anonimusi “opstaju” deset i više godina??? Ma nemoj?

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.