Vučić: Srbi sa Kosova zatražili dozvolu da napuste sve kosovske institucije

Ostavite komentar


  1. Srbi sa Kosova sami ni o cemu ne odlucuju, niti ih iko pita za misljenje, vec grupica koja kao da je izabrana po volji naroda,sprovodi sve ono sto im se servira iz Beograda.

  2. Ja bi pre rekao da ti naredis da ih napuste te Kosovske institucije … za svoje licne interese briga te tebe za serbe na Kosovu gde god je beograd branio serbe tu vise serba nema TAK DA …

  3. Srbi iz Srpske Liste su verovatno trazili tu dozvolu od Vucica (ili im je Vucic rekao da su je trazili) ali to nisu Srbi sa Kosova (bar ne svi) niti su to trazili od vlade Srbije jer oni komuniciraju samo sa manekenom Djuricem i Njim Vrhovnim.

    1. kao i devedesetih godina na Kosovu..neki bogami i tri a neki nepozeljni gradani nista…jos jedna epizoda ovog trajnog mentalnog buvljaka

  4. Pa vlast treba da to resi a ne da kao kiriri prenose nasoj javnosti sta se desava?Ako toliko godina nista niste resili daj sklonite se vec jednom??

  5. Baš mi je žao neće više da primaju po 3-4 plate plus eskatra bonus za poslušne itd.

  6. „Legitimno“ izabrani predstavnici naroda pitaju predsednika republike da li smeju da napuste funkcije na kojima bi trebalo da predstavljaju narod koji ih ke birao. Ta situacija oslikava celu priču oko Srpske liste i situacije sa Kosovom…

  7. Ponavljam ,opet radimo isto kao u Hrvatskoj ,gde Srba skoro da i nema vise…
    Umesto da se borimo za najbolje uslove zivota i za najveci moguci stepen prava za Srbe sa KiM-e ,mi cemo ih uskoro gledati na traktorima…nikada nista ne naucimo , ali bukvalno nikada…

    1. Izvinjavam se, koji to mi? Zar nisu gotovo 100% svi Srbi sa KiM za AV? Kažemo moraju, zastrašeni su? Ko može mene do te mere da zastraši ako znam da me sutra u najavi čeka „traktor“ i spašavanje žive glave i svoje porodice?
      Došli čauši i satrapi na poklon velikom vođi, da im udeli koji savet i ohrabri ih sa bezbedne udaljenosti. Tako će im i biti…

  8. Ja mislim da bi Srbi na Kosovu morali sami da odlučuju o svojoj sudbini, a ne da neko drugi misli za njih i na kraju sve z….e.

  9. Potpisivanjem Briselskog sporazuma Vučić je ukinuo i ono malo institucija Srbije koje su radile na Kosovu (na severu, naravno, u par opština) i dao nalog Srbima da pređu u Kosovske institucije (znači da su postali službenici državnih organa republike Kosovo). To se odnosilo i na zaposlene u policiji (sada su po Vučićevom nalogu Srbi zaposleni u policijskim službama Kosova). I da ne dužim dalje, kada je ugasio sve institucije države Srbije ( ne kažem da su imali bog zna kakva ovlaštenja, ali lokalno jesu) osnovao je ekspozituru SNS-a na Kosovu pod imenom Srpska Lista (i u njoj angažovao najgori ološ koji je tamo našao) da podjarmi ono malo građana koji su mislili svojom glavom (onoga koji se najviše protivio je likvidirao) … Sada kada treba da uz Kosovo prilepi i par opština na jugu Srbije glumi državnika … Bežite Srbi (i svi drugi) od ovog probisveta, šta god da dotakne upropasti.

    1. Nista ni dodati ni oduzeto od vaseg komentara – ali NE TREBA bezati nego SPRECITI svaki potez izdaje Srbije. Narod se probudio i ovo treba okoncati sto pre !

  10. Par dan im Vucic naredio na napuste institucije a sada ih zamoli da ostaju? Zar narod tamo svati ovog čovjeka?

  11. Gledam Slusam Pipam – PA OK ako je Kosovo deo Srbije ako je i Metohija deo Srbije – po zvanicnicima – pa kako predsednik Srbije anulira sve svoje gradjane na istom prostoru i samo govori o Srbima – pa sta bi …

  12. Čuj , zatražili dozvolu.. Znači, i ne pretvaraju se da koriste sopstveni mozak…ccc

    Šta radi ovaj čovek.. Kakav krah politike, drźave, razuma..

  13. Napredno su Kosovu dali poseban pozivni broj, ukinuli institucije drzave Srbije, uspostavljena je carina i sad im ovi jos uspostavili takse. O ZSO da i ne pricamo. Ovaj umesto da da ostavku zbog apsolutnog poraza svoje politike, rukuje se svako malo sa licem sa poternice i pristaje na nesto sto juce nije ni pomislio samo da vlada jos koji dan a ne odgovara po zakonu Srbije. Autizmokratija na vrhuncu ludila.

  14. pa zar nas prošle godine nisi ubeđivao da oni sami donose odluke i da nije tvoja odluka da se pravi koalicija sa haradinajem ? sam sebe demantuje. to je inače najveći problem kod svih patoloških lažova, tolika je količina laži da i sami više ne znaju šta su lagali pre par nedelja.

  15. Neće dozvoliti, sačuvaće ih kao u Hrvatskoj, BIH, Kosovu. On i Vjekoslav Šešelj gde so branili Srbe tu ih više nema. I prognani iz opet glasaju. Jel to normalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.