Vučić: Srbija i Mađarska sada imaju najbolje odnose u istoriji

Ostavite komentar


  1. Kakva predizborna kampanja brete. Vozi Miskooooo! A opozicija bajagi dala rok do septembra. Ovaj ce do tada imati stopedeset promotivnih izmisljotina kao povod da se slika i da izjavi svoje umotvorine. Stop cenzuri.

  2. Ponosni smo na kapetana koji je branio Srbiju kada joj je najvise trebala pomoc

  3. Neka nas junastvo i herojstvo Sibinjanina zauvek spaja i opominje da je cast,ugled i postovanje ono cemu se treba voditi.

  4. Tacno se vidi mentalni sklop oba predsednika. Srpski u zanosu i bez ikakvih podataka i madarski hladan i konkretan sa godinom 1456. i zivotnim tokom Janka Sibinjanina. Nazalost Madarska je poslednjih godina sa svojom Visegradskom cetvorkom (PL, CZ i SK) pokazala nacionalisticka stremljenja a nikako evropska tako da ce proteci jos mnogo vode dok se taj narod ne modernizuje. Konacno, zahvaljujuci Madarima se krajem X veka ustolicio ponovo posle Karla velikog (800. Franacko carstvo) nemacki kralj Otto braneci se od najezdi i ujedinujuci Sase, Bavarce, Svabe i Franke koji nikada do tada nisu govorili isti jezik a od tada su poceli da se nazivaju Nemcima! Delimicno je Nemacka madarska zasluga. A mi Sloveni umesto da se ujedinimo, a imali smo juznoslovensku drzavu, mi ratujemo 1.000 godina kasnije! Madari u Evropi nemaju srodnike!

  5. Jedan procenat nasih gradjana su Madjari i dobro je sto imamo odlicne odnose sa Madjarskom.

  6. Srbija i Mađarska imaju jake veze, a spomenik je simbl jakog prijateljstva dve države.

  7. Junackii herojski posle toliko godina.Jankovo vitestvo i podvizi bice nam od danas putokaz za pobede buducnosti zajedno.

  8. Како можемо имати историјски најбоље односе са земљом која је признала независност дела суверене територије Србије, а који Србија и даље признаје као свој, и то је урадила тек недавно, историјски посматрано ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.