Vučić: Srbija ima podršku SAD zahtevu da Priština ukine takse

Ostavite komentar


  1. Kakve crne takse, ima da im preda 12% naše državne teritorije… da bi mogao tamo da uvaljuje pljazma keksići.

    1. Tих 12% свакако није наше, Симо; нећете ни приметити да нешто фали док не прикажу мапу у временској прогнози…

      1. @Миливоје Радаковић

        „наше“?! U cije ime ti govoris? Ko ste to vi? Mala grupica autosovinista? Odrici se ti onoga sta je tvoje, kreni od stana, kuce, auta ako uopste imas nesto u svojini.

  2. „Čini mi se da sam na najkraći i najjednostavniji način rekao stav Srbije“, dodao je Vučić.

    Misliš, tvoj stav o rešenju kosovskog problema.
    Šta si rekao, koji je to „stav Srbije“ nismo čuli.

  3. Moramo da razgovorom rešavamo probleme. Dosta je trebalo da se izgradi poverenje i mogu slobodno da kažem da je uspeh spoljne politike veliki!

    1. Па, шта бисте Ви хтели? Ми њима нисмо уводили таксе, а они већ признају Србију…

      1. @Миливоје Радаковић

        To „prizanje“ Srbije od strane albanske paradrzave na Kosovu ima istu „tezinu“ bas kao i tvoji komentari.

  4. super svaka čast predsednice ti se junački boriš za KiM. medjutim nije mi jasno zašto pompeo govori o normalizaciji odnosa srbije i kosova bez spominjanja metohije. znači svako je ostao na svome bar po ovom članku mada mi se čini da je pompeo poslao vrlo jasnu poruku šta se očekuje. jedva čekam da vidim analize naših brojnih analitičara naravno na čelu sa latinskim i bivšim diplomatom milivojevicem kako je ovo veliki uspeh borbe našeg predsednika. samo napred u nove radne u političke poraze

    1. Kosova bez Metohije??? Ne govore svi srpskim jezikom, na engleskom je „Amerika“ (jer je to ime za kontinent) USA a na srpskom SAD… Na albanskom je Kosova a na srpskom Kosovo ili kako u Srbiji vole da kazu KiM…

      1. С тим „и Метохија“ им губитак изгледа већи, а нација се „навукла“ на слатко паћеништво, па што више боли то боље удара… Уздравље, комшија!

  5. Hitno pozvan na raport i da svojoj marioneti Pelenkoviću predaju nove domaće zadatke.i da se utale u sledeće auto puteve koje će američke firme graditi po Srbiji, po cenama faktor 3.

  6. Dobra vest, jer podrška Amerike nam je neophodna radi ukidanja taksi i nastavka dijaloga između Beograda i Prištine.

    1. A u cemu si videla podrsku, osim da je neko ko cesto ne govori istinu to rekao?

  7. pa reci i nama sta je stav srbije da znamao. ako moze da zna pompeo mozda bi trebali da znaju i gradjani srbije.

  8. Otišao kod gazde po sledeće zadatke, sad će da odradi ono zbog čega su ga „instalirali“ u Srbiji, jedan upgrade na priznanje „republjik kosove“ koja će oma da „ukine takse“. To je taj famozni “ tajni plan o sporazumu kompromisu“, kompromis je u tome da Srbija dobija šipak a druga strana sve što im gazde daju. Biće sledeći autoput od Niš do Prišćinu, s imenom Ljeka Veljiki Dukađini.

    1. Има, поодавно, али џаба, Мицо. Биће да је Косово независнија држава од Србије, шта год ови наши трућали…

      1. Samo u tvojoj srbofobicnim kompleksima opterecenom mastanju je „republjik kosova“ nezavisnija od Srbije u realnosti, jasno je svima da se radi o protektoratu koji je nesposoban „pertle sebi da zaveze“ bez sponzora.

  9. Kada se setimo da nismo imali decenijama nikakav odnos sa SAD, ovo je svakako lep trenutak da se stvari pomeraju napred. Da SAD končano žele da se aktivnije uključe u rešavanja problema sa Kosovom.

  10. Takse takse takse. A vojska carina granica skupstina sa svim institucijama. Kosovo je uredila celu drzavu a AV zapeo za takse,jer tako samo gubi njegov braca svercer.

    1. Istinit komentar, sve sto si rekao je istina, a oni koji ne veruju u tebe nikada nisu dolazilil u Kosovo da vide sve to sto si rekao carine, vojsku…itd.

    2. Шверцери не плаћају таксе – зато и јесу шверцери!

  11. ja koliko vidim sve što je pompeo rekao je da očekuje što bržu normalizaciju odnosa sa kosovom. a to znači samo jedno : PRIZNANJE.

  12. Nadam se da ce se stvoriti uslovi za nastavak dijaloga, nadam se da nikada vise na tlu Balknana nece biti ratnih sukoba i stradanja ljudi.

  13. Posledni srpski car jedan dan otvara autoput buducnosti,a drugi dan zatvara svaku buducnost vlastitog naroda.

  14. sta niko ne pita vucica kolko je hiljada eura platio ovog glisera da bi se sliko sa njim a vi mislite da je on besplatno dobio da se sastane sa njim a srbi sute niko nista ne pita

  15. Aha, jeste da, svakako sigurno.
    Pompeo ga je pozvao na hitan sastanak da bi mu saopštio svoju podršku da Priština ukine takse.
    Nego kad smo već kod anegdota, ne znam da li vam je Predsednik pričao da u Švedskoj krave daju pivo umesto mleka. Ali samo subotom i samo za one slabijeg imovnog stanja.
    Uređena socijalna država, brate, šta da ti kažem.

  16. Podrska Amerike nam je neohodna , ovo je sjajna vest.Vucic se svim silama bori za svoj narod na KiM.

    1. A u cemu ti vidis podrsku, leba ti? A to koliko se ko bori svim silama za svoj narod na KiM bice, na zalost, uskoro i tebi jasno. Mada mi lici da si ovaj komentar dobila da objavis po zadatku.

  17. Najvažnije što treba da učini SAD je da Priština što pre povuče spornu odluku koja šteti našim Srbima na Kosovu, da ukine takse i da se pregovori Beograda i Prištine nastave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.