Vučić: Srbija ne glasa na štetu Rusije

Dačić: Štitili smo svoje interese i suverenitet
Zvaničnici Beograda o Rezoluciji UN o ljudskim pravima na Krimu

Ostavite komentar


  1. Izjava Predsednika Srbije AV, da Srbija nikad ne glasa na štetu Rusije, i tako dao blanko podršku do sada počinjenim kršenjima međunarodnog prava koje je izvršila Rusija, a što je još opasnije i budućim kršenjima i time sveo Srbiju na puki privfzak, rekao bih Putinove Risije, što predstavlja Srbiju i lošem svetlu i međunarodnim odnosima.

  2. Podsećam vas da su Amerikanci nedavno u Savetu bezbednosti UN ostali usmaljeni tokom izjašnjavanja o Jerusalimu. Ali, rekli su da štite svoj suverenitet. Tako smo i mi na glasanju štitili svoje interese. I tačka! – kategoričan je Dačić?
    Pametan mali???.

  3. …"stitili smo svoje interese",izjavi "rusofil" Dacic,zbog podrzavanja Rusije!Ma super.Ukraina bi sada trebalo da prizna Republiku Kosovo,kao odgovor na ove nebuloze Dacica,jer Srbija nikada nije bila za celovitost Ukraine.Uvek je podrzavala rusku okupaciju Krima.Veliki pozdrav Ukraini,a narocito ambasadoru u Beogradu.

  4. Rusija je strateski partner Srbije i normalno je da Srbija ne moze da glasa protiv interesa Rusije.

  5. Bez slobode nema zivota, nema buducnosti. Srbija nije velika svetska sila ali je veliki prijatelj jednoj svetskoj sili, Rusiji! Odan partner EU. Ide ka svojim ciljevima tezim ali sigurnim putem!

  6. Ne može nama Ukrajina da naređuje šta i kako da radimo.Mi štitimo naše interese a to što Ukrajinci hoće da budu veći katolici od pape to je njihov problem.

  7. Obzirom da Rusija bezuslovno štiti inerese Srbije, sasvim je logično da budemo na njihovoj strani.

  8. Susret ministra ino-poslova Srbije, Dacica i ino-poslova Rusije lici na susret kameleona (Daca) i ajkule (Rusija). Dacic nikako da shvati da dok slonovi
    /velike sile/ koracaju, misevi se sklanjau s`puta ili se uklapaju u hod slonova.
    Srbija sa Dacicem i slicnima sluzi za zabavu bacuskama.

  9. Rusija je nas pravi prijatelj i zemlja koja nas ceni i postuje i nema potrebe nista da radimo na njihovu stetu niti to pravi prijatelji jedni drugima rade. Oni su za svaku pohvalu i veliko postovanje.

  10. Koliko je vazno Rusiji sta cemo mi glasati, da li nesto hocemo ili necemo, ljudi moji, pa to je cirkus od nas….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.