Vučić: Srbija s Kinom razvija sveobuhvatnu stratešku saradnju

Ostavite komentar


  1. Dolaskom DOS-a na vlast , dodvoravanjem zapadu prekinuti su svi odnosi prema Kini i Rusiji. Normalizacija je krenula stidljivo tek 2004 godine. Danas odnosi ne mogu da se mere cak ni u vreme od 1990 godine . Kina je uvek postovla ove prostore posebno Srbiju. Vucic je ocigledno drzavnik koji radi i misli ono sto kaze. To jedan stari narod vrednuje i postuje. To su vrline.

    1. Spale:Kada mi neko pomene DOS, toliko mi se sloši da tri dana ne mogu sebi da dođem.

    2. Zasto se u Srbiji krije i maskira da je AV u partijskoj poseti Komunistickoj partiji Kine.

    3. Jadni nesretni zabludeli i neuki Pavle.Idi cuvaj tri ovce i kozu i ne moj ti analizirati i objasnjsvati mdju korist od stetocinske politike nepismenih naprednjaka i njihovog pomahnitalog gazde.

  2. Hvala Kini sto ulaze u Srbiju i podize je iz bede i siromastva. Jedino niko ne rece;Sta ce biti srpsko i koliki ce dug Srbije biti na kraju ove gozbe. Milijarda ovde, milijarda onde, kineski industrijski park, arapski poljoprivredni kompleks,nemacka fabrika, ruski gas. Jos ne procitah nista SRPSKO. Ko ce i cime da vraca dugove? Uzece nam i vazduh koji disemo kad ne budemo mogli da servisujemo ove kredite. Naprednjaci rade sve na odlozeno. Kad neko drugi dodje na vlast nece moci samo interes da otplacuje. Ako doruckujes dzabe,rucak placas duplo. Gde su ekonomisti u SNS da zaustave ovaj fijasko.

  3. Juce je izdanje Voga objavilo naseg presedmila za odealno obucenog na prijemu drzavnika?!,Strasnoo

  4. Srbija ima prijateljske odnose sa Kinom i to je za nas od izuzetne važnosti.

  5. bilatirnim ugovorima, a skriva da, više od bilo koga drugog, gazimo Zakon o javnim nabavkama. To znači da naš novac troše nekontrolisano. To nikako ne znači da cena radova prati njihovu stvarnu vrednost. Mi smo i jedina država u kojoj se novoizgrađeni putevi, pre puštanja u saobraćaj, raspadaju. To je dobar znak da se ne poštuje Veljina preporuka, jer kraduckanje bi mogli da prihvatimo, ne i kontinuirano potpisivanje memoranduma o saradnji, jer to nije dobar put za kontrolu utroška našeg novca. Čak i da uzimaju povoljne kredite, novac za otplatu mi moramo da zaradimo i zbog toga moramo da imamo uvid u ugovore koje potpisuju.

  6. ooo „vođo“ pitaj ih kad će leteći automobili stići u srbiju. ja sam odlučio da ne tražim novi posao dok ta fabrika ne dođe kod nas pošto želim da tu konkurišem da radim.

  7. Samo dobri odnosi sa ovakvim silama kao sto je Kina moze dovesti Srbiju do svog cilja, a to je ekonomska stabilnost i pozitivno resenje pitanja Kosova.

  8. Sve sto je dao izjaviti aktuelni predsednik Srbije, jeste, da prostite na izrazu, isprazmo lupetanje, blef i tesko foliranje namenjeno srpskoj javnosti uvijeno u celofan jeftine polit-retorike, cij
    a je intencija podizanje vlastitog ugleda koji zapravo ni ne postoji medju svim ozbiljnijim politickim krugovima . To, tako i nikako drugacije.

  9. Strateška saradnja sa Kinom u verziji AV je da nam oni daju kredite, kojima ćemo plaćati njihove firme da nam grade puteve i mostove, a da mi njima prodajemo pileće nogice kako bi nahranili 0,000000..% njihovog stanovništva, dok se pripremamo da za njihova leteća kola proizvodimo krila od preostalog
    pilećeg perja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.