Vučić: Srbija za bolju i bržu regionalnu saradnju

Lideri Zapadnog Balkana na virtuelnom samitu

Ostavite komentar


  1. Super si sredio saradnju sa Kosovom, nema sta (sto se tice regionalne saradnje btw).

      1. Poslao je voz sa freskama, eto, to ne da je glupost na kub, nego… Imas li ti mi kazes sta je to progresivno uradio za buducu saradnju? Status Quo (ne mislim na bend) traje od kada je dosao na vlast, ni „p“ od poboljsanja.

      2. Pa za pocetak nije oslobodio Karlovac-Karlobag-Viroviticu ali je zato bio ministar lazi kod cika Slobe i odmah dobio stancic od drzave kao veliki patriota.Kosovo??Nema pojma??
        Uzivali su Radikalci i dobijali pozicije dok su neki drugi stradali!!!!
        Inace nista!!!!!Jadnik je nevin!!
        Fina je to bitanga i „gospodin“ sa velikom mentalnim poremecajem vlasti!!!
        Obraz ima kao djon kao i njegovi ministri podguzne muve!!!

    1. Za zakuvavas “ regiju” ustvari samo saradnjom sa “srpskim zemljama”- Bosnom, Crnom Gorom, , Krajinom, Kosovom – providan si. Uvlacis nas u nove sukobe, manijace!!!

    2. „Kosovo“ ne postoji, već postoji Kosmet, i to nije regionalna saradnja već unutrašnje pitanje Srbije.

    1. Imaćeš prilike za dve godine na predsedničkim izborima, pa glasaj protiv njega, drugačije ne dolazi u obzir.

    2. Dobro i da ode,sta bi ti? Vratio Djilasa,Borka i ostale … Daj resenje ili samo da ode… Uostalom od vas ne cu nikakve predloge i resenja,samo kritike i promene vlasti…

  2. Siljokuran…koji je nekada mrzeo Antu Markovica…i danas je siljokuran…!!

  3. Kakvo besomucno lupetanje, … iz kog crtanog filma je ovaj covek pobegao?

  4. Aco, predji na kosarku, molimo te. Trebace ti za Zabelski tim da ih vodis i treniras- do penzije.

  5. Dugi Alek, deca na grani znaku , da ti je stalo do Kosmet, ti bi to resio milom ili silom. Imas Ruse i imas celu Srbiju i okolinu, a ni repom nisi mrdnuo. Pa nismo mi koze, bre. Izdao si svoju Bosnu, a sto nebi i pobeguljac izdao i tamo Srbiju?

  6. Saranja se ne ogleda u klinackom prebrojavanju nedoraslih politicara ko ima vise tenkova,aviona… i ciji je veci.

  7. Ajd’da nesto lepo procitam, ovo je super, jos da smo ostali svi zajedno bili bi sad mnogo jaci, ali Evropa i Amerika nikad nisu hteli da Balkan bude ekonomski jak,zato su nas i rascepkali na najsitnije delice.

  8. Svi do reda participanti u video konferenci nose na plecima teske hipoteke indicija i osvedocene autokratije.To im je zajednicko, bez ostatka. Osim toga belodano je da Vucic, pored toga sto nepristojno dugo nije zatvorio ni jedno pristupno poglavlje, nece nikada osloboditi medija, omoguciti slobodu govora, sto je upravo poslednjim odlukama i dokazao, nece nikada dopustiti nezavisnost pravosudja, jer bi to bilo pgubno i za jjegovu vlast i otvorilo bi niz krivicnih optuzbi. tako da je neistina da ce Srbija imati mogucnost ulaska u EU dokle god je on na apsolutnoj vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.