Vučić: Srbija završila 2021. godinu sa 3,9 milijardi evra stranih direktnih investicija (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Od 1973gd zivim u Nemackoj .Kada se Nemacke firme otvaraju u Srbiji ,samo je jedan razlog JEVTINA radna snaga ,sve ostalo je cista laz.Ja i zena obadvoje 10razreda skole ,imamo kapital od 2 mil e ,i peziju 3,645e

  2. Za toliko para si ti Vučiću prodao državu međunarodnim terminatorima siromašnih država poput Srbije. A takođe čik da poništiš ugovore sa Kinezima i Turcima, Riom i ostalim Velikim Munjama.

  3. Samo nam još objasni sa koliko milijardi duga u evrima ulazimo u 2022.Ko će vraćati to već znamo.

  4. Ovaj godinama iznosi podatke, bez straha da neko može i da ih proveri … pa da ga uhvati u laži i manipulaciji ??!!

  5. Bas lepa vest, onako usput g. Vucicu a koliko je Republika Srbija dala subvencija, mislim onako u grubo cifarski receno u odnosu na privucene investicije??? Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.