Vučić sutra obavlja konsultacije o novom premijeru

Objavljen raspored konsultacija sa stranakama

Ostavite komentar


  1. Posto su od raspada ex-Yu SPS i radikali manje-vise bili na vlasti, Vucicu jedino
    preostaje da za premijera predlozi Dacu-koferce. U suprotnom ce imati za vrat i navuci bes nerasformiranih vojnih i bezbedonosnih sluzbi Beograda i Srbije koji su do sada po sluzbenoj duznosti glasale za Dacicev patriotski SPS.

  2. Biće to teške konsultacije jel ima dosta ljudi dobrih za mesto mandatara vlade.

  3. Po ustavu predsednik je duzan da obavi konsultacije sa svim liderima stranaka koje su presle cenzus ali se ocekuje da premijer bude iz vladajuce koalicije sto je i logicno.

  4. Ne znam o čemu razgovarati sa nekim iz opozicije koji ga ne smatraju svojim predsednikom.

  5. Ako opozicija dodje na razgovore znaci priznaje Vucica za predsednika.

  6. Koje konsultacije, hebote! Pravi cirkus po običaju. Nego treba da drži kao javnost u neizvesnosti …ogovoran je to korak , jel da , ne treba prenagliti kad je tako važno mesto u pitanju… hehe…Pa taj već zna koga će baticu da postavi za predradnika vlade , ali treba svaki dan biti u žiži javnosti, na tv, ostalim medijima. Inače, on ne ceni za suvu šljivu nikog , a kamoli te poltrone i nesposobnjakoviće i nesposobnjakovićke sa kojima van očiku javnosti briše patos (tišina tamo…) .

  7. Predsednik Vučić će sa premijerom Vučićem obaviti konsultacije o Vučićevoj marioneti u ulozi novog premijera,pri čemu će na konsultacije pozvati predsednika SNS-a Vučića. Nažalost,konsultacije s psihijatrom koji bi umno poremećenom diktatoru pružio neophodnu medicinsku pomoć,još uvek niko nije zakazao.

  8. Ovo me podseca kad je otac mog druga iz srednje skole posto su se uselili u novi stan,sazvao ““sastanak stanara““ da pita suprugu, svoju majku i svog sina gde ce da stave tadasnji Hi-Fi koji je Ei pravila. Svako je rekao gde bi radio trebao da stoji. Na kraju je otac samo prokomentarisao:"U redu demokratski ste se izjasnili, radio ce stajati u dnevnoj sobi!" (od potonjih troje niko nije bio za to da radio stoji u dnevnoj sobu.
    Tako i ova lakrdija od razgovora ze izgledati. Sta koj moj ima da prica sa bilo kime kad je on odredio ko ce biti premijer.

  9. Konsultacije za izbor novog Premijera su najobičnija farsa, ili igrokaz demokratije, jer neće ništa promeniti u već (verujem) u AV glavi donetoj odluci ko će biti novi Premijer…

  10. Veoma bitno pitanje za Srbiju koje zasluzuje konsultacije sa svim politickim subjektima u zemlji.

  11. Kad već nije uzeo tomu-diplomu,dobra je i Dragica-donacija!

  12. Hm, picousni obavlja konsultacije!? Sa civilizovanima, ucenima i lepo vaspitanima sigurno ne!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.