Vučić sutra sa Dačićem o novoj vladi

Ostavite komentar


    1. Svaki predsedniik do sada obavljao je konsultacijepredsedniku preostaće i toga predsednik poverava mandat onoj stranci koja se bude izjasnila da ima skupštinsku većinu i odrediće mandatara za formiranje nove Vlade Srbije.
      Izgleda da ne poznajete baš dobro proceduru oko formiranja Vlade.

      1. Verujemo da ce nova vlada omoguciti funkcionisanje drzave na najbolji moguci nacin i da ce na prvom mestu biti interes gradjana.

    2. Predsednik ne sastavlja vladu vec predlaze mandatara, sto Vucic i radi.

    3. Svakakvih komentara mozete procitati ovde, nije ni cudo sto nam je ovako kako je!To sto vucic mimo Ustava kontrolise celu drzavu i skoro svakodnevno krsi taj isti Ustav koji mora da postuje a zbog tog nepostovanja i krsenja morao biti smenjen samo nema ko, jer je njegovima omogucio bez skole i rada da krse druge zakone i pune svoje dzepove, ajde bar vi koji niste za njega procitajte neki zakon pa da se upoznate sa pravima, jer ovo pitanje nije na mestu i izaziva sumnju u opste obrazovanje. A ko ce da predlozi mandatara odnosno da da mandat nekome za sastav Vlade ako ne predsednik? To je njegovo pravo kao i da nagradi nekoga i tu se uglavnom njegova prava zavrsavaju. Zato i nije jasno zasto nije podneo ostavku na mesto predsednika partije jer u utorak kada bude zvao sns na konsultacije zvace samog sebe pa kako ce da sedi na dve strane stoje sa jedne kao predsednik „svih“ gradjana i sa druge kao predsednik sns-a?

    4. Verujemo i znamo da ce Vlada biti konstituisana u interesu svih gradjana

    1. Misljenja sam da se SPS nije pokazao kao lojalan koalicioni partner,ali na Vucicu je da odluci

    2. SPS nikoga nije razočarao već je bilo pojedinačnih ispada a Dadčić i Ružić su korektno obavljali svoj posao u prethodnoj Vladi.

    1. SPS nije razočarao već pojedini članovi i funkcioneri ali sam siguran da će Dačić da očisti svoje redove posle ovih ispada pojedinaca.

  1. Bilo bi dobro za Srbiju da se sto pre formira Vlada. Tesko je da drzava normalno funkcionise bez formirane Vlade.

  2. Kako god da se završe pregovori jedno je sigurno, a to je da Vučić ne može bez Dačića,a Dačić može bez Vučića.

  3. Možda će se nastaviti koalicija SPS-SNS, ali sumnjam u tako nešto, a i zašto bi Vučić držao pored sebe ljude koji su želeli da mu zabiju nož u leđa.

  4. Siguran sam da ce vlast biti konstruisana onako kako su gradjani zeleli.

  5. Čitam razne komentare gde pišete kako će Dačić da nasamari Vučića za jos jedan mandat ministra a da pri tom tajno razgovara sa Narodnom strankom i tako direktno radi protiv Vučića.
    To je totalna izmišljotina i glupost jer niti je Vučić naivan da ga Dačić pređe kao što se piše niti je pak Dačić toliko naivan (da ne kažem drugačije) da pregovara sa Narodnom Strankom koja čak nije ni izašla na izbore.
    To su dva iskusna političara i tu nema naivnih pregovarača.

  6. SPS je do sada bio veran partner SNS-u, tako da ima izvesne šanse da ponovo ima svoju predsetavnike u vladi.

    1. SPS ne zasluzuje vise nijedno mesto u vladi.Naord im je uskratio poverenje.

    2. Ako nastave da rade u intresu naroda, imace sanse da imaju svoje predstavnike u novoj Vladi.

  7. Sastanak je zakazan za 9 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

  8. Dačić i Palma kao likovi su sasvim u redu pogotovo palma ali Dačićeva ekipa nešto izgleda da je zadovoljila svoje apetite i sada bi da odmaraju ali sa suprotne strane zakona?

  9. Kako god bilo, ali Marković bi u svakom slučaju trebao da dobije mesto u vladi jer on je pravi Srpski domaćin, brine o svom gradu kao o svom domaćinstvu.

  10. Dacic ne zasluzuje da dobije prostora u vladi, kao u prethodnom mandatu!

  11. Ne sumnjam da ce se formirati odgovorna vlada! Ko god zeli dobro Srbiji treba da dobije svoje mesto!

  12. SNS-u, SPS nije potreban, i Dačić je toga svestan, i vrlo lako može da se desi da ne budu u idućoj vladi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.