Vučić: Tačno je da prate moju ćerku, strane službe mi fotografišu sina

Ostavite komentar


  1. Ko sa platom od 500eura,ili da li običan radnik, može da zimuje na Kopaoniku, u objektu Grey hotel, u vlasništvu Milana Radojičića i Zvonka Veselinovića? Ja i vecina običnih ne, a vaš sin je tamo često vidjen gost…..ili je sve slučajnost

    1. Dokle bre više da slušamo ova sra…a?! O ozbiljnosti ovog čoveka i TV na kojoj je gostovao govori činjenica da je samo 5 min nakon njega gost bila neka meni nepoznata pevaljka. To je sve što ovom narodu treba – red predsedničkog kurč…a, red ženskh oblina

  2. „ali da on ne želi da kaže kojoj stranci ta osoba pripada“

    Znači, NIJE iz Đilasove, Jeremićeve, Obradovićeve stranke ili iz DS-a. Jer da jeste, ovaj bi to odmah rastrubio.

    „Ja sam širio priču o silovanju sopstvenog deteta?“

    Ko je i kad njoj pretio silovanjem?
    Uzgred, postoji presuda VKS u kojoj je navedeno da se rečenica da osobi X „treba j… sortu balavu i blesavu“ ne smatra pretnjom te da nema krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti. A osoba X (nije političar) je jaukala preko društvenih mreža kako „prete silovanjem članovima njegove porodice“.

    „kao običan radnik za platu od 500 evra“

    Šta znači „običan radnik“? Danilo je završio gimnaziju (privatnu, al’ to sad nije tema, isto bi bilo i da je završio normalnu) i ništa više (kako se tata sam hvalio). Šta može da bude i da radi neko ko ima samo gimnaziju? Takav ni za šta posebno nije osposobljen. Dakle, može da radi kao neki pisar, referent („mlađi referent“), ali to nije „radnik“. Prema tome, on može da radi samo kao NKV radnik. Stoga me jako interesuje gde to NKV radnik ima platu 500€? Jedino ako radi kao security… (je l’ to spada u „običan radnik“? I, šta je to „neobičan radnik“?)

  3. Kako znamo kad predsednik laze?
    Cim vidimo da otvara usta.

    Cim se utvrdilo da vlast protivzakonito prati nezavisne novinare, odmah se krenulo u protiv akciju. Sad se prate i predsednikova deca, i deca drugih SNS funcionera. Opozicija udarila na nejac, a tamo neki novinari se zale kako ih prate.

    Od ove vlasti vecih licemera i nistaka nije bilo nikad u istoriji. Sljam drustva isplivao na povrsinu i zauzeo sva vodeca mesta, samo zato sto pametni ljudi cute i ponavljaju ja ne mogu nista da promenim. E pa onda gutajte g. i gledajte samo kako postaje sve gore i gore.

    1. Niste u pravu. Predsednik laže i kad ćuti i kad spava, a i kad jednog lepog dana bude bio mrtav lagaće i tad! Zašto je to tako? Zato što se ova huliganska bitanga i radikalski isprdak rodio kao lažov a takav će i završiti-što pre to bolje, na radost svih normalnih građana Srbije.
      Ako ovo objavite, svaka vam čast, ali ne verujem da imate toliko hrabrosti.

  4. Od njega ćemo ćuti i da ga prisluškuju od rođenja, da su mu prisluškivali roditelje i Bog zna šta.
    Sve poluge vlasti i sve službe bezbednosti kontroliše Vučić i njegovi iz SNS, a neko treba da mu veruje, da je on i njegova porodica žrtva prisluškivanja.
    Ne verujem mu ni reč, jer je apsolutno nelogično, a ako on misli da je istina neka stupi u protestni štrajk glađu protiv opozicije, pa neka mu se smeje čitav svet.

  5. Ne gledam takozvani pink iz higijenskih razloga. Blic ne citam iz istih razloga. I ne zanima me ko se tamo oralno istovarao.Danas citam. . Kad, ne lezi vraze, mene i na jedinom mediju koga citam stize sadrzaj sa pinka ! Ovo miion i prvo obracanje vucica preneli su svi mediji. I moj Danas. To bi dakle trebalo da znaci da svi mediji u Srbiji produzetak punka? Ili ? Imate li novinarske i gradjanske hrabrosti da ne cenzurisete misljenje vaseg redovnog citaoca ?!!

  6. Svaka firma koja posluje u Srbiji i može da plati“običnog radnika“ 500 EUR mesečno ima video nadzor,praćenje preko kamera,tako da Vučićev sin nije izuzetak! A njegov otac ima obavezu da dokaže da mu sina,i samo njega, prate strani obaveštajci iz posebnih interesa!

  7. Poslodavci guraju zemlju napred,ali ne na teret svog računa,već na račun bedne radničke plate!Mislite li da stranci ulažu u Srbiju svoj kapital iz ljubavi ili iz sopstvenog interesa pošto znaju kolika je prosečna neto srpska dnevnica,ako se ,možda, isplati?!

  8. I decu koristi da bi izazvao samilost!-Ko će tebe da prisluškuje,kad se sve unapred zna!-Pitaj Gašića!

  9. Policija mora da zaštiti pordicu predsednika, to j činjenica da moraju da Srbija bude ekonomski jaka i stabilna. Da prestanu više sa posmetranjem i pretnjama i praćenjima koje kakvim svi mafijaši moraju da budu uhapšeni.Srbija je na pravom putu razvoja.

  10. Neslaganje sa politikom Aleksandra Vučića je razumno. Ne dozvoljava da se krade, švercuje, tajkune procesuirao, ekonomiju, životni standard podigao na zavidan nivo. Mnogima to smeta. Ali pratiti decu, mešati ih u prljave radnje umobolnih gadova. To treba po brzom postupku osuditi kao veliku pretnju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.