Vučić: Takozvana CRTA i Cesid su laž

Ostavite komentar


        1. Dali neko ko je naj veći lažov na svetu ima pravo da nekog nazove lažovom. AV je izgubio kompas pa sad luta jer jedina putanja za koju zna je RTS i PINK.

    1. Dok je bio readikal govorio je da je CESID leglo CIA špijuna , u čemu se slažem sa njim, i da će to leglo rasturiti kada dođe na vlast. Kada je došao na vlast ne samo da nije smeo da ga pipne nego je, po kazni, morao Marka Blagojevića, bivšeg izvršnoeg direktora CESID-a, da postavi na mesto direktora kancelarije za javna ulaganja. Inače, pomenuti je bio „čuvar“ para od donacija za poplave 2014. Gde su završile te pare može se samo pretpostaviti.

      1. Sale , imate veliki problem, CeSID nikad nije imao šta da izda jer ste svu zemlju uništili. prodali ili predali. CeSID je nastao mnogo godina nakon vaše pogubne politike devedesetih. Nastao je zbog takvih kao što si ti i sličnih. Sve informacije o donacijama svih gradova su na sajtovima istih ili želite da Vam ih donesemo lično. U vašem mozgu se uvek vrte CIA, FBI, ŠTAZI , KGB i ostale službe koje su inače legitimna stvar a tvoje službe spavaju ili oni možda nešto nekom dostavljaju…

      2. Zabludeli botovski sinčiću pa šta misliš ko je doveo tvog buzcavog navrhvođu na vlast, isti onaj koji mu je naredio da srpsku verziju bokija 013 postavi za premijera/premijeru i Blagojevića za direktora kanczajavna ulaganja. Botovski bolidi ne mogu da spoje dve tri prosto proširene rečenice a kamoli neke svoje ljude sa nekim mestima i sa nekim moćnicima, kako kaže tamo neki slinavac iz njihove bande a izgleda i da je ministar nečega.

        1. Vidi Kalabaića , vidi bakrača…nema tu sinčića nikakvih samo realnost koja smeta glupacima. Da vi niste neki kadar SRS koji bi da kadruje po merilima samo vama znanim. Za botovanje ste verovatno čuli prošle nedelje ali izdaja od strane ,,patrijota,, ostaje , ne može se izbrisati a NVO će ostati i dalje vas usmeravati kako da radite i da zlo ne činite.

  1. Aco…crni Aco … sto se “ izdajes “ da “ ispunio neke zahteve “ tamo nekog Cesid- a i neke Crte, pre jos tri meseca , i to na Pinku . Oni trazili od tebe 5 ( slovima PET ) zahteva a ti ispunio …boze ..boze …ma neverujem jer ja gledam Pink ( stalno 30 sati dnevno ) nikakva zahteve ne ispunjavas cak da ih dodje i 5 miliona ,posle nekih tamo kao , protesta a izbrojao si ih u glavu , i jos sa debelim zimskim vindjakama
    Daj neka Suzana sa Bebom Popovicem to nekako spakuje za nas sns – ovce da se ne plasimo ( nego jeli se Suzana oporavila od rastanka sa onim spijunom )Plasim se , nesto mi je danas bilo praznih mesta u “ Pinkiju “ a sve manje botovske podrske i pozitivne sns energije u ovom listu koga ne citama ( kao ni ti )

  2. Valjda je svima jasno ili bi do sada trebalo da bude jasno, sa kakvom lazovcinom i obmanjivacem imamo posla. Aleksandar A.V.-A.V. Vucic je dosledni sledbenik lika i dela tzv „crvenog vojvode“ ( UDBA-skog ) Vojislava Seselja, inace osudjenog ratnog zlocinca. Sta ocekivati od ovakvog zla koje je strefilo Srbiju, osim zla koje poput kuge siri oko sebe i koji je toliko zarazio Srbiju istim tim zlom i lazima, da svako normalan vidi da sa njim nema razgovora a kamoli nekog razumnog dogovora. Cini mi se da sa ovim diktatorom fasistickih manira, koji je u Srbiji zaveo MAFIJOKRATIJU, necemo moci drugacije osim „sile“ i to bi po meni konacno bilo jedino pravedno resenje sa skoro 20 godina zakasnjenja i to veoma skupog zakasnjenja, jer 2000. godine ovakva olos nije lustrirana i zabranjeno da se bavi javnim poslom a ne politikom, trovackom politikom uz enormno licno bogacenje.Slobodnih izbora nema, BOJKOT je jedino „pocetno resenje“ a posle … ZNA SE sta sleduje.

      1. „Crka“ bi za njega bila sedmica na Lotou, nesto gore je u pitanju, poput Causeskua u Rumuniji krajem osamdesetih, „rafalno procesuiranje“.

  3. Bojkot je izgovor opozicije za unapred poznat ishod njihovog neuspeha. Narod neće prevarante i pljačkaše, nisu dobili poverenje građana na prethodnim izborima, neće ni u narednim. Opozicija zna i zašto, pa unapred bojkotuje.

    1. Oni nisu opozicija,oni su Vučićeve marionete,a Vučić je marioneta neki drugih i ako gazdama to odgovara,izaći će ovi na izbore sam tako!!!

    2. Neće narod da botuje, hoće kulturno da se prazni u septičkoj jami, sabirnom centru botova, stranački plaćenih skotova. Iz narodne kase.

    3. Pored medijske mašinerije Ludaka & ludaka, naravno da niko nema šanse, kao što je bilo i u Hitlerovo vreme. Otima se, pljačka, prebija, laže iz sve snage i svi mediji ćute… I ne nazirem dobar kraj.

  4. Vucica zabrinjava moguc reakcija EU, pa sada, sto bi rekao knjaz Milos, „popusta“. Ipak, bez obzira na izvesne kozmeticke promene, u Parlamentu i dalje divlja Gojkovickin i njegov bivsi sef u sadejstvu sa SNS poslanicima. Mediji se i dalje preuzimaju (najnoviji slucaj su Vecernje novosti) i tako se zoakruzuje medijska dominacija SNS-a. CRTA mu smeta, posto je podnela prijave protiv direktora JP iz Vojvodine za slanje „delegacija“ na izbore u Lucanima u decembru prosle godine. Ipak, novosadsko tuzilastvo je odbcilo prijavu protiv rukovodilaca SO Sid, posto je prihvatilo „opravdanje“ da su radnici u sluzbenom vozilu isli da posavetuju kolege iz Lucana u vezi sa javnom rasvetom. Ovo je na nivou Vulinovog opravdanja u koje je ukljucio tetku iz Kanade. Tako stoji vladavina prava u Srbiji, tako stoje mediji, tako da ni izbori u takvim uslovima ne mogu biti posteni!

  5. Braćo mila građani i građanke Srbije, da li vam je sad jasno zašto ne bi trebalo dozvoliti ovakvim psihijatrijskim slučajevima lažljivaca da ne mogu ni da prismrde izbornim listama a kamoli da budu izabrani bilo kakvim mahinacijama. Takvim njuškama mesto je u debeloj senci na obodu društvenih tokova a nikako na vrhu sa kojeg se upravlja društvom. Ovo zlo od nečoveka da ne kažem hulja je zaslužio primereno tešku kaznu za svoja zlodela počinjena za relativno kratak period svog navrhvođstva!

  6. Nevladine organizacije niti su neutralne niti nepristrasne. I zalazu se za odredjene stavove u skladu sa time ko ih finansira. A to je najcesce SAD, Rusija, Izrael i EU.

  7. Kako je sve zacinjeno zlobom i mrznjom prema politickim protivnicima?!otkud tolika mrznja?!ovo je i vasa zemlja!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.