Vučić telefonom sa bugarskim premijerom

Ostavite komentar


  1. Bezbednost regiona je na prvom mestu i tu nema mesta improvizaciji. Ovi razgovori su dobra polazna osnova za opstu bezbednost Balkana.

  2. Zajednički interes je da držimo migrantsku krizu pod kontrolom i da nemamo problema oko snabdevanja gasom.

  3. Bitno je da obe strane saradjuju po pitanju odbrane od ulaska ilegalnih migranta u Srbiju i Bugarsku.

  4. Kako se navodi, dvojica premijera razgovarali su i o migrantskoj krizi, kao i potrebi jačanja međusobne komunikacije i saradnje u očuvanju pune sigurnosti i bezbednosti građana Srbije i Bugarske. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući iz teške krize.

  5. Izgleda da je inicijativa SAD povezala Vučića i Borisova na temu gas, a gasa nema, mora doći iz Rusije, Kazakstana, Azerbejdžana, ne treba nam gasovod bez gasa.

  6. Mislim da je energetika oblast gde Srbija i Bugarska mogu, zajedno, mnogo da urade. Nadam se da ce se pronaci model po kojem ce to moci i da se ostvari. Moja puna podrska takvim projektima. Samo napred!

  7. Nadam se da cemo sa Bugarima uspeti da ostvarimo veliki uspeh. Samo tako mozemo da odtimo stabilnost i razvoj u regionu. Svaka cast!

  8. Samo zajedničkom saradnjom može se pronaći adekvatno rešenje za migrantsku krizu, koja nas sve podjednako pogađa.

  9. Odnosi sa Bugarskom su odlični i moramo graditi još bolje,izgradnja novog gasovoda može mnogo toga dobrog da donese i Bugarima i nama.

  10. Migrantska kriza je zaista problem i nama i Bugarima i mi na tom planu moramo sarađivati odlično,sa Bugarima zaista moramo graditi odlične bilateralne odnose.

  11. Migrantska kriza je veliki problem za obe drzave i verujem da ce ovaj sastanak doneti konkretna resenja.

  12. Migrantska kriza je veliki problem za obe drzave i verujem da ce ovaj sastanak doneti konkretna resenja.

  13. U zajednickom interesu Srbije i Bugarske je da se dogovore o nacinim zastite i kontrole ilegalnih prelazaka granice.

  14. Izgradnjom interkonektora izmedju Srbije i Bugarske obezbedice se sigurnije snabdevanje gasom.

  15. Srbija se oduvek zalagala za saradnju i poboljsanje odnosa sa susedima, uvek se zalaze da ima dobre odnose.Tako da je sastanak sa Bugarskim premijerom Borisovim isao u tom pravcu. Pogotovu moze doci do sporazuma kada je energetika u pitanju jer je Bugarska dobro snabdevena po tom pitanju.

  16. Stabilnost u regionu, jake i cvrste veze, privreda, ekonomija, saradnja u bilo kakvom smislu, to je politika naseg premijera

  17. Bugarska je vazan cvor sto se tice energetike i nadam se da cemo ostvariti dobru saradnju sa njima i razviti enrgetiku u Srbiji.

  18. Nadam se da ce Srbija i Bugarska udruziti snage jer je to jedini nacina da se resi problem migranata koji je veoma veliki u obe drzave.

  19. Halo, Bing, kako brat?
    Šta, uhvatili ga kako nelegalno ruši objekte dok je nosio fantomku?
    Nego, zanimaju li te stanovi na primorju, povoljno?
    Cijena? Prava sitnica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.