Vučić: Donošenje Rezolucije o genocidu o Srebrenici će takođe biti ispitano kao motiv za napad ispred ambasade Izraela

Ostavite komentar


  1. Rezonovanje našeg predsednika je sve više „čudesno“, naime on teroristički napad ispred Izraelske ambasade(!) povezuje sa rezolucijom o genocidu u Srebrenici. Šta se dešava u glavi ovog čoveka?

  2. Tkz. Predsednik izgleda da ima obavezu da rasturi narod do kraja.
    Jednom rece mi jedan prijatelj, on ima Deal sa sudskim hagom da se oslobodi drugi otac nacije šešelj za bilo koju cenu- on ce da je ispuni.

  3. Odavno glumi vidovnjaka i proroka.
    Sveznajući i svemogući av .

  4. @ferko 30. jun 2024. u 10.36
    „Šta se dešava u glavi ovog čoveka?“

    Stalno samo jedno te isto: kako mogu da izmislim sledeću patriJotsku priču da bi opet mogao da se predstavim kao odlučan i važan Vođa i spasitelj, a da skrenem pažnju sa prošle priče i sa novog, aktuelnog skandala. I tako u nedogled…

  5. Само се питам, шта нам све преостаје да чујемо ? Да је стручњак за то о чему прича, па да га слушам. Овако, испитујем свој рефлекс на даљинском управљачу, кад га видим или чујем. Мјут или промена канала, то ми је тест за рефлексе. Штета што нема штоперице на даљинцу. Да видим да ли напредујем (не као напрдњаци) или назадујем.

  6. Uvalismo parlamentu Crne Gore rezoluciju koju mi nismo usvojili. Žalosno.

  7. Bože šta smo ti zgrešili kad ovakvi likovi nam vode zemlju…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.