Vučić kaže da se Tito pomerati neće: Sukob oko simbola ili oko novca?

Ostavite komentar


  1. sada se pokazalo pravi komunista ko je bio demokrate koje se kunu u demokratiju najednom su postali branioci tita veci i od najvecih komunista

  2. Tito se nece pomerati jer je deo jugoslovenske i srpske istorije, a Srbija postuje svoju proslost i gleda ka buducnosti.
    Nece se pomerati jer se novac neophodan za tu namenu moze pametnije iskoristiti.
    A glavni razlog he da predsednik ne zeli podele medju gradjanima.

  3. Verovatno Rusi zapretili da ce da dopune izvestaj o neo-nacizmu i istorijskom revizionizmu u Srbiji. Da je Sapic gradonacelnik bilo kog grada u Ukrajini, i da prica to sto prica, sigurno bi bio na meti i Putina, ali i Ukrajinaca ciji preci su se borili protiv Hitlera. Sapic je najveca sramota za velegrad kakav je Beograd.

  4. Mi Hrvati ćemo ga primiti u njegovo rodno mjesto. Tako je kršćanski. Istovremeno ćemo primiti i svu njegovu pokretnu imovinu tj. poklone , koju je dobio kao državnik.
    Hvala. Zbogom.

  5. Da vratite kosovo habaha pa okupirali ste 1913 a sad je na svoje mesto 2 miliona albanci na kosovo nikad vise sa vama sanjaj vuce serbine i 5 mil na balkan total 7 na balkan imamo i nase sanje da duhovni grad albanski nish ce da uzmemo videces jos malo

  6. Pobio Srbe u Kominterni, prekrojio granice u SFRJ na stetu Srba, vrsio nasilan otkup zarad zatiranja srpskih sela i seljaka (80% nasilnog otkupa vrsilo se u Srbiji, a samo 20% u svim ostalim republikama), srpsku industriju oteo i prebacio u HR i SLO, otcepio Juznu Srbiju od Srbije i nazvao je Makedonija, dao muslimanima narodnost, osnovao prvi koncentracioni logor na tlu Evrope nakon II sv.rata u kome su 90% logorasa bili Srbi, zatirao genocid protiv Srba u oba svetaska rata toboznjim „bratstvom i jedinstvom“ i zabranom pominjanja istog, cinio nevidjena zla prema svemu Srpskom ne mogavsi da oprosti Srbima bezaniju u uniformi austrougarske kada je jedva spasao zivu glavu posle zverstava koje je cinio nad tamosnjim Srbima….i neki opet hoce da mu se klanjaju i da ga postuju. Pitam se koliki srbomrsci moraju biti za tako nesto?

  7. Komunisti su isterali srpsku buržoaziju sa Dedinja 1945 sada deca tih najvećih komunista žive buržoaski na Dedinju.Pročitajte zaključke 4 kongresa KPJ iz 1928 Nirnberg.Sbeje ostvareno.O kako Šešelj kaže voleli ga ili ne Tito je pobio više Srba nego Hitler.Vučićev otac je bio direktor Kovanice novca u Topčideru a majka sekretar u američkoj ambasadi a posle u zgradi politike koju je NATO bombardova a ona tu noć nije došla na posao….Laku noć Srbijo !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.