Vučić: Tražićemo dokaze o drogi da nam dostave protiv Vulina, ali – ja znam da od toga nema ništa

Ostavite komentar


  1. gledaj ,,video,, gde policijski pas, laje i skače prema tvom drugaru kada je isti obilazio smotru policije i policijske tehnike, Gledaj gledaj, .. sta je sa ,,tetkom,, ovde sve može da prodje ali kod njih ne može…kako policajac objašnjava postupak policijsko kera koji je obučen za pronalazak droge opijata i osoba, ..i sad da taj pas je naišao na građanina u toku neke akcije policijske a pas odreaguje tako prema istom isti bi bio hapšen…stoga stoga ..ostavka menjaj pola ministara , umesto njih popuni sa ljudima iz opozicije na godinu dana i posle raspiši izbore i stvar resena

  2. Bravo Vucicu evo Amerikancima se tresu gaće od straha jer nemaju dokaze a moraju da ti dostave dokaze .Oni sigurno znaju da je Vulin samo okopavao organsko povrće na Jovanjici.Sram ih bilo samo izmisljaju na nevinog Vulina .

  3. Ja sam mislio da smo to vec trazili nema buduce vreme posle par dana, onoga dana kada je objavljeno, odmah se trazi dokumentacija. Ako do sada nije trazeno nisam siguran da ce se traziti i da se inace sve zna. Ima uticaja deo koji se odnosi na Rusiju ali onaj drugi je mnogo vazniji g. Vucicu. Ziveli

  4. Ti si pokazao sta znas kad si doveo Vulina majstore, dzabe ti sada isprike.

  5. I policijski pas ,na mađarskoj granici ,zna i reaguje na prisustvo droge u svojoj blizini,samo ljudi iz vlasti to ne znaju.Ne morate da pitate Amerikance,pitajte Gašića,on zna.

  6. Tako je. Ni na Jovanjici nije bilo ništa neorganskog več samo organskog. Organska proizvodnja je zdravlje.

  7. Kud ces veci dokaz od onog kada pas koji je treniran da otkrije drogu, laje na njega, hoce da se otkine!

  8. Vulin je samo izgovor i Amerika se uhvatila toga kao razlog da nas kazne jer nismo uveli sankcije Rusima

  9. Droga u beloj kucci da ali čija je nije moglo da se utvrdi.Ali kada je u pitanju ceo svet oni tada sve znaju jel s sila.

  10. Sto bi onomad rekao obučeni policijski pas, „mnogo se osećaš, idi na odikavanje“

  11. Kakva kriminalna organizacija.Da se trudio da brani srbiju i srbe kao sto brani svoje narko dilere i kriminalce debi nam kraj bio.

  12. Šta bi jedan Vadikal mogao da kaže, a da nije nešto što je upereno protiv
    Srbije. I to sve jer smo uspešniji od Amerike i Evrope. I tako, ne znaju kako da nam napakiste pa daju sankcije Srpski “ Patrijotama“.

  13. Pa znamo i MI da TI znaš da od toga nema ništa!!! Gde ćeš da ,,udariš“ na sebe…

  14. Sta bi sa Terzicem oko droge i oružja od 28.5,to se i ne spominje vise

  15. Policijski pas obučen da pronalazi drogu laje na ministra okopavanje Jovanjice nije ništa sankcije rusonjama e to je to tragikomično

  16. Доведите оног мађарског пса са границе. Он ће Ти све објаснити.

  17. A zato je frka u americkim sluzbama!! Utrtali, kako ce sad Vucicu da dostave dokaze u vezi Vulina?!? Kuku njima ako mu ne dostave dokaze…ode prijateljstvo, a Ameri bez prijateljstva sa Srbijom ne mogu da zive!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.