Vučić: Tri stvari su najvažnije za nas, nisam siguran da mogu drugi time da se ponose

Ostavite komentar


  1. Jesam li dobro pročitao? Predsednik je rekao da je problem EU kad god „pokušamo da se izmaknemo iz ruku Vladimira Putina“. Znači, Putin drži Srbiju u rukama, to je rekao?

  2. U takvu situaciju si nas ti doveo. Šta ti je Putin pa se toliko sekiraš kad nam je sve usluge debelo naplatio. Da smo stvarno vojno neutralni ne bi se toliko plašio Putina. Pridaćeš zemlju Kinezima i Rusima. Neće ostati ništa. Agresor je agresor kako god se zvao. I Srbija je okupirala Makedoniju,Kosovo i Vojvodinu. I?

  3. A?! Sta rece gospodin, ne razumem?! Jel rekao nesto novo ili nije, i ako nije, zašto nije?

  4. „Vučić: Tri stvari su najvažnije za nas..“
    – Prva – tvoj odlazak sa vlasti. Drugi – uklanjanje tvojih „kadrova“ iz organa i institucija. Treći – povraćaj opljačkanog novca i otete državne imovine.

  5. Meni je pokojni deda po ocu,dok sam još bio sasvim mladak,držeći Me na kolenu,pripovedao,kako je ratna ’43-ća bila izuzetno teška za njega i majku(nana)
    Naime,ta rodna godina je bila izuzetno sušna,tako da je prinos maka podbacio i majka nije imala dovoljno nadeva za štrudlu.

  6. su najvaznije 3 stvari: da se sto pre uhapse ovakve nistarije,lustriraju i proteraju van granica zemlje.

  7. Samo jedna stvar je najvažnija za nas, da Srbija postane normalna i demokratska zemlja.

  8. Nista novo, sve receno do sada! Srbija ne moze da opstane beź Evrope I njene ekonomske pomoci. Rusija ima ogromne probleme sa ratom u Ukraini I ne moze da zameni zapad, jedino u mislima Vucica, Dacica I Dodika.!

  9. Imate legitimno pravo po rezoluciji 1244 da dovedete vojsku na svoju teritoriju svidelo se to njima ili ne.Tako je kada verujete Amerikancima i pod hitno Hila izbacite iz zemlje oni su lazovcine i licemeri

  10. Nei popustajte nikako nasi interesi su najbitniji i treba se i dalje naoruzavati i prijatelje pozvati

  11. Je li to sad 10:0 za Srbiju.
    SNS sa tobom na celu je uveo Srbiju u bezizlaznu situaciju ,to je i pticama jasno.
    Porobio si medije i većina stanovnistva ne zna šta se dešava.Pink,Hapy,RTS i druge tvoje sluge sve tvoje poraze prikazuju kao pobede.
    Dokle misliš da lazes ,čoveče urazumi se.

  12. Kosovo je sveta srpska zemlja. Kosovo je takozvano Kosovo. Kosovo je takozvana sveta srpska zemlja. To je posledica opsesivne upotrebe kosova kao tzv. Kosova. Ima boljih rešenja: tzv država Kosovo, ako hoćete lažna država mada uopšte nije lažna već postoji na Kosovu, ali nemojte govoriti lažno Kosovo, jer Kosovo kolevka srpske državnosti, pa u tom slučaju lažno Kosovo bilo lažna kolevka srpske državnost.

  13. Naš narod se nalazi u teškoj situaciji na Kosovu, naveo je.

    Sav „APSURD“ politike prema Kosovu „srocen je u ovoj jednoj recenici“: Naš narod se nalazi u teškoj situaciji na Kosovu, naveo je“ !
    Ako je „Kosovo Srbija“ kako je moguce da „Albance koji zive na Kosovu, ne smatramo kao naš narod“ nego samo Srbe a onda se kao „čudimo“ sto na drugoj strani imamo Kurtija koji Srbe na Kosovu ne ubraja u „nji’ov narod“ i radi u „najboljem interesu za njegov narod“ kojeg se Srbija „odrekla“ ne smatrajuci ga „našim narodom“ !
    Sta je drugo preostalo tom „ne našem narodu na Kosovu“ nego da se otcepi od Srbije i sebi napravi drugu drzavu u kojoj ce biti „prihvacen kao naš narod“ !

  14. Dosta je tvojih govorancije u stilu „smuti pa prospi“! Jasno da kažeš narodu na čemu smo sa Kosovom! Baš me briga što ti je teško, sam si to hteo. Lagao si ovaj narod otkako si se uspentrao na vlast, te Kosovo ovo, te Kosovo ono, i na kraju nisi uspeo da obezbediš ni ZSO. Nisi ti baš kredibilna osoba u očima predstavnika Zapada, a čini se ni u očima Putina. Pre nego što koliko večeras daš ostavku, povuci one svoje neonaciste sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu!

  15. Baš me zanima ko uopšte gleda te njegove nastupe, osim naravno, onih koji moraju, njegovih ulizica i novinara, koji moraju zbog posla. Skoro mi jedan funkcioner SNS-a priznao da ne gleda već 2 godine, smučilo mu se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.