Vučić: Turski tok će se isplatiti za 10 do 12 godina

Ostavite komentar


  1. Vučić i Dačić od naroda Srbije prave robove. Da budu u vlasti prodaće sve, baš sve, da se drugi bogate i da oni imaju svega u izobilju. Velike su neznalice i bitange.
    Narod mora da se brani, kako zna i ume.

  2. Ovim je obezbeđeno nesmetano i sigurno snabdevanje Srbije gasom za budućnost.

  3. Važna izgradnja Turskog toka koja će, itekako biti od ogromnog znacajna za energetsku sigurnost i samu ekonomiju Srbije.

  4. Ma koj
    Si djavo ti otiso kod tih mafijasa, kad Bugari ne beru gajle za deonicu tog gasovoda. I ne nameravaju tako brzo da je zavrse. Tako da stvar je sredjena kroz Bugarsku za Srbiju gas iz Rusije transportovace se digitalno. Verovatno na predlog Ane Brnabic i manfakture njenog brata. To mu dodje kao da smo kupili voz, jos samo prugu da postavimo pa da se siti navozimo.

  5. Biće ovo neviđena turistička atrakcija. Milioni će plaćati da dođu i vide čuveni „Prazni gasovod“ u Srbiji, pronalazak našeg voljenog i jedinog AV.

    1. Isplatice i za pet godina kada nam u maju podignu cenu gasa samo dok izbori prodju

  6. Turski tok zaista treba da se razvija, i da Srbija ima industrijski razvoj. Srbija se cela razvija i gradi. Naš predsednik voli svoju državu, i svoj narod. Trebalo bi proglasiti za doživotnog predsednika.

  7. Kome će se isplatiti?
    Kome se isplacuje sada?
    Jel st svestan da ce 1/3 gradjana da se ubije ako se ovo nastavi sa tibom, Vesicem i izvrsiteljima, 1/3 pobegne u svet, 1/3 fizicki i dusevno obolelih ce da ti radi za lekove. Jel u pitanju izopacen karakter ili F ili oboje po puno?

  8. I dalje zamazuju oči sa vestima…na slikama vidim gomilu bezličnih ljudi i užarenog pocrvenelog opijenog predsednika…sramota, blam. Sve mi je jasno samo ne znam zakoga da glasam, ovi otkačeni, žuta buljumenta i…jel imamo mi ikoga?

  9. kako može da se isplati kada su ukrajina i rusija produžili ugovor i svi će se preko starog gasovoda snadbevati. opet laže naš faraon.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.