Vučić: U Beogradu narod protiv tajkuna

Predsednik Srbije najavio zanimljivu kampanju u glavnom gradu Srbije

Ostavite komentar


  1. Upravo bi tako i trebao da bude geslo kampanje. Narod protiv tajkuna, uzimajući u obzirr njihovog predsedničkog kandidata.

  2. Beograd je srce srbije i mora da se tako i ponasa ,zdravo i veliko za sve koji zele uspesan grad bez Tajkuna i Momamka koji stoje za strah i trepet Beogradskih ulica i splavova.

  3. Svi tajkuni su sa SNS a ako nisu zasto ih predsednik nije raskrinkao i pohapsio kao sto je obecao pre PET godina posto ocigledno(to potvrdi) zna GDE su i KO su.
    AV gradi (bar se hvali kao da ga SNS gradi a ne strani investitori) ovaj megalomanski Beograd za siromasni narod cije glasove trazi.Tamo ce on penzionere i radnike poput Gosinih strpati znate.Ako je predsednik nekad cuo prepotentna predvidjanja o rezultatima izbora,mora da je cuo sopstveni glas.On je jedini politicar u istoriji koji kako rece nekoliko puta,zna rezultate svih izbora do kraja svog zivota.Ne postoji veca arogancija od Vuciceve.

  4. Ujedinjenje Jeremica i Jankovica,kao i cele opozicije -bolji vic nisam skorije cuo. Lako ce se oni ujediniti da su kao protiv Vucica, ali onda nastupa problem ko ce sta da da zagrabi i koliko novca moze da izvuce sa te pozicije i tu je the end…

  5. Činjenica je da ako nisi danas u medijskom fokusu i da i ono što se pojavljuješ dominira negativno o tebi, teško da možeš imati uticaja na glasače.E to je upravo i slučaj sa Đilasom ili bilo kojim drugim opozicionim kandidatom.

  6. Taman smo se rešili onih koji su uz blagoslov vlasti pokupovali sve što je vredelo u Srbiju , naravno za bagatelu a neko ih ponovo hoće da povrati.

  7. Djilas ce imati podrsku Gradjana
    Beograda.Malogradjani i dodjosi
    imaju svoga kandidata i gde "Precednik svih gradjana"vidi pro
    blem.Da dam glas "njima".Toliko
    ipak ima razuma u nama da ta gr
    eska ne moze da nam se dogodi.
    Sad svi vide da je Ovaj jedne stra
    nke Predsednik.

  8. @realno…. je bilo ocekivati da ce vas komentar koji objasnjava medisko jednoumlje botovi zazeleniti posto upravo objasnjava podlost njihovog postojanja.

  9. 100 пута поменут Skajlajn Skajlajn Skajlajn па онда отворено Rajićevo ругло…

  10. Sta covek da ocekuje od jednopa
    rtijskog "precednika".Ovo je slika
    "Njegove","demokraticnosti.Moji
    protiv "neprijatelja"naroda.A zivi
    u "kapitalizmu"gde pravo na bog
    atstvo imaju samo"njegovi".No co
    mment.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.