Vučić: Rekao sam da nikad nećemo priznati Kosovo i onda se Kurti detonirao (FOTO)

Nastavak dijaloga u Briselu, sastanak Vučića i Kurtija sa predstavnicima EU

Ostavite komentar


  1. Sve sto radi u vezi Kosova vec 7 godina je u direktnoj suprotnosti sa odlukama Ustavnog suda npr. Uo.247/13 od 10.12.2014. godine a kojom je zauzet pravno obavezujuc stav za sve u Srbiji da Briselski sporazum i prateci protokoli nisu pravni akti uopste i da ne mogu proizvesti nikakvo pravno dejstvo. Uprkos odluci Ustavnog suda on je pozivajuci se na Briselski sporazum uredbom!! ukinuo sve institucije drzave na Kosovu, otpustio sve zaposlene u njima pa i nosioce sudske vlasti, te je prihvatio primenu ustava i zakona Kosova! Onih koji govore o Kosovu kao nezavisnoj drzavi?! Koga onda i cije interese on stiti? Srbije dokazano ne.

  2. Bilo bi korisno kada bi se veliki vodja dogovorio sam sa sobom i odlucio pre nego sto izjavi sta je to vaznije, dogovor ili Srbija?

  3. Nisu ovo najsjajnija vremena za Srbiju. Kako otvarati poglavlja sa EU a istovremeno ne uvesti sankcije Rusiji, kako biti u dobrim odnosima sa svima a biti najbolji prjatelj Kine, kako očuvati celovitost a postati član Evropske unije. Borba na više frontova. Neprestana.

  4. Nije ni trebao da se muci da dolazi zbog necega sto zna unapred odgovor

  5. i sada cemo desetak dana gledati kako se Vucic prenemaze pred kamerama…uh kako je bilo tesko…pa vi nemate pojma sta ja jadan trpim zbog srbije..m

  6. I ova naša nesreća sebe smatra državnikom.
    Infantilno ponašanje i infantilni rečnik.

  7. Da li ikoga više interesuje “ evropska budućnost?“

  8. Nema od ove dvojice nikakve vajde.Niti se gledaju, niti se razumeju, niti se dogovaraju, niti imaju nameru da bilo sta rese na dobrobit i Albanaca i Srba. Mora doci neko treci da ih obojicu „detonira“ ( ma sta to znacilo – Vucicu).

  9. A sta se ti kog djavola stalno nesto plasis za narod na Kosmetu ? Sto se naoruzavas i kupujes avione kamione ako ti ljudi tamo i mi citaoci Danasa trebamo da slusamo tvoje kukumavke o plasenju ?! Cime se ti bavis uopste ?

  10. Nećeš nikad priznati tzv. kosovo, ali nećeš ćeš dozvoliti da se učlane u UN, što je isto.
    Kao što nisi rekao Izraelu da prizna nekakvo kosovo kao državu, ali si potpisao.

  11. Пре неки дан прочитах : Вучић никада неће признати да је признао Косово. Ја му исто верујем као и за Газиводе.

  12. Vucic ne pita Srbiju. On tera Srbiju. Radi sta zeli, nikoga ne pita. A Srbi, toliko miliona, zasto to gledate kao ukleti, oduzeti, smozdeni? Ili to zelite?

  13. Evropa I Amerika su razmazile Albance a to se vidi jer oni nista ne zele da realizuju ni ono sto je potpisano. Mi ne smemo ici dalje dok se sporazumi potpisani u Briselu ne sprovedu u delo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.