Vučić u Budimpešti razgovarao sa Takerom Karlsonom o geopolitici

Ostavite komentar


  1. E kako su se slatko nasmejali hahah dva pametna čoveka kojima drugi ne mogu da naređuju šta će da rade.

  2. Ma nije valjda … o geopolitici !?
    Jak je on štih u geopolitici. Bolje mu je da u Srbije gleda zašto je milion lica bez osnovne škole, zašto ne postoje putevi do sela, zašto sela nemaju ambulante … ima još milion stvari prečih od takvog gubljenja vremena i besmislenog trošenja državnih para.

  3. Vučićeva poznata selfij spoljašnja diplomatija po hodnicima. Onda samo ON tvrdi da je imo ozbiljne razgovore o mnogim temama?

  4. Taker, to bese onaj za koga je tel. kuca platila preko 800 mil dolara da joj nebi oduzeli licencu zbog sirenja neistinitih informacija……..

  5. Jeste to je taj zbog kojeg je Fox News ostao bez velike love, a sam Taker je ordinarni rasista i tako to. I onda takvog podmetnu Vučiću da s njim razgovora o geopolitici, a ovaj, neobavešten o tome ko je ko, što je propust Vučićeve službe, opsenjuje prostotu u Srbiji, kao vidi koji sam ja baja kad me Taker udostojio razgovora u mimohodu. Diletantski!

  6. Kad ćeš da razmeniš mišljenja o brojnim temama sa novinarima nezavisnih medija u Srbiji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.