Vučić u Donjem Tovarniku kod Pećinaca o neponavljanju grešaka iz prošlosti 1Printskrin TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima u Donjem Tovarniku kod Pećinaca, u okviru posete Sremskom okrugu, da će država sačuvati Srbiju celovitom, onako kako piše u Ustavu, ali i ukazao da više ne smeju da se ponavljaju greške iz prošlosti.

„Nije lak period pred nama, ali treba da znate da kada vodimo odgovornu, ozbiljnu i mudru politiku, da Srbija uvek izlazi kao pobednik“, istakao je Vučić u obraćanju građanima koji su ga dočekali ispred lovačke kuće „Donji Tovarnik“.

Kako prenosi RTS, istakao je da će biti sačuvana celovita Srbiju celovita, ali i da istovremeno neće biti izolovana.

„Čuvaćemo i mir, jer mi dece za bacanje nemamo. Mnogo smo grešaka napravili u prošlosti i takve greške više ne smemo da ponavaljamo“, poručio je Vučić.

Predsednik Aleksandar Vučić posetu Sremskom okrugu počeo je obilaskom lovačke kuće „Donji Tovarnik“ u tom mestu, u blizini Pećinaca, i razgovorom s predstavnicima lovačkog udruženja.

Na kraju obilaska Sremskog okruga, predsednik će se obratiti građanima na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici.

Zajedno sa predsednikom u obilasku Sremskog okruga su i ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, pokrajinski premijer Igor Mirović i ministar odbrane Miloš Vučević.

Predsednik je prošle subote posetio Pčinjski okrug.

Zanimljivo je i da je Vučić je, govoreći u Donjem Tovarniku, pred okupljenim meštanima, pomenuo i da će za svako dete u vrtiću biti mesta, što je poruka-odgovor opozicionoj Demokratskoj stranci, čiji poslanici često u javnim nastupima insistiraju da su u Pećincima ostala neupisana u vrtić deca čiji roditelji nisu u Vučićevoj SNS.

Posebno je javnosti tim povodom istican slučaj deteta Jelene Mihajlović, koja je članica DS. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari