Vučić u Hramu Svetog Save zatražio blagoslov od patrijarha Porfirija, pre puta u Njujork

Ostavite komentar


  1. „Il’ sa štitom, il’ na njemu“ ! Sa štitom se neće vratiti…sam je to rekao.

  2. Blagoslov za šta? Za izdaju državnih interesa? Za predaju svih državnih resursa? Za iseljavanje Srba iz cele Srbije? AV radi ono o čemu LSV, LDP i slični otvoreno pričaju… AV najveći NATO promoter u Srbiji, najveći Evroslinavac. Kad dođe u BG, pokojni Amfilohije je uvek pitao : A gde je onaj izdajnik?!

  3. Lepo je to, međutim, to se radi bez kamera, novinara i medijske pompe.
    Tada bi to bilo iskreno, ovako ni on ne veruje u blagoslov….

  4. Sada traži da mu bog pomogne a nije se moli bogu za duše ubijenih u Srebrenici nego je slavio pokolj sa krvnicima I zlocincima.Ako zaista ima boga zaslužio je samo pakao.

  5. Najbolje da se zamonasis pa cuvaj svetinje iznutra a usput mozes i okajavati sopstvene grehe.
    Mozes da povedes: Porfirija, samane, vracare, vidovnjake,….. pa mozda nesto i pomogne. Ko ce ti ga znati kada si i na to spao.
    Mada sumnjam.

  6. Au, koja količina neistina u njegovim objavama! Čini se da ga hvata frka-panika i to žešća. A i treba, jer on je bio ratni huškač kad se sve to dešavalo, mogao bi jednog dana neko i njega da presliša u vezi toga. Zato i podmeće „srpski narod“ i neprijatelje koji ga, tobož, mrze.
    A svi znamo da se nigde ne spominje „srpski narod“ već konkretni zločinci koji su u tim događanjima učestvovali. Pitam se dal je išao kod patrijarha na konsultacije i 90-tih, kad je pozivao na mržnju prema Hrvatima i Muslimanima?

  7. Svojevremeno (juli 2010.g.) molio se i bivsi patrijarh, da Medjunarodni sud pravde donese negativnu odluku u vezi proglasenja nezavisnosti Kosova, ali njegova molba nije uslisena.

  8. Ako rezolucija bude usvojena znači li to da Bog nije bio na našoj strani?

  9. Vucic, komunjarsko dete i radikal, trazi blagoslov… O Boze oprosti im…

  10. Приватна литургија за племство, свештенство и обмањивање народа у 6 ујутру.

  11. Za mene ovo izgleda kao čista manipulacija od sve trojice Srbijom I narodom Srbije. Jel bi od poglavara koji moleban pred pregovore za Kosovo. Jasenovac se desio pre toliko decenija gde ste sva trojica bili dosada. Moleban je trebao biti u Banja Luci ako ste smatrali da ima potrebe. Vucicu sjasi sa Stbije manipulatoru

  12. Za mene licno, ako se i posle svih „molbi Bogu i blagoslovu njegovoe svetosti patrijarhu Porfiriju“, Rezolucija o GENOCIDU u Srebrenici usvoji u GS UN, nece postojata ni trunka sumnje da Vučić i patrijarh Porfirije „kod Boga ne uzivaju nikakav ugled“ niti imaju njegovu podrsku za ono sto rade !

  13. jel poneo ključeve od najnovijeg terenca? ipak da ne ide praznih ruku, a Profiterije će sve da učini.

  14. Kakav bre Porfirije. Isao on na razgovor direktno sa Sv. Savom. Ako mu on ne pomogne niko nece. Obojica su poznati kao dobrice.

  15. Ono… , ima pred kim.
    Narod je luđi od Njega.

  16. Dosta bre više foliranja! Znači ako izglasaju rezoluciju, Boga po tebi i Porfirije nema! E, onda ćemo Jovo nanovo. U nove prevare jadnog naroda. Sramota!

  17. још једну националну пензију!

  18. Još jedino Bog može da pomogne vučiću. Čini se, međutim, da je i Bog digao ruke od vučića. Shvatio je, konačno, posle 12 godina, ko je, kakav je, šta radi, i kakvu je štetu naneo Srbiji i narodu. Pokazaće se to i 2. juna.

  19. Porfirijev blagoslov ne vredi nista zato sto sa verom i bogom ni jedan od njih dvojice nemaju nista

  20. Čovek koji je 90tih pozivao u rat,čovek koji je za vreme bombardovanja uzeo stan,čovek koji krade izbore, čovek koji ucenjuje ljude da glasaju za njega,čovek kome je korupcija,PA ŠTA! OVOJ osobi bi trebalo zabraniti ulazak u bilo koji verski objekat, sem sekte!

  21. Овај оскар би отишао и код Папе и код Иранца Каменеи, верски вођа Ирана, да се помоли и да му обећају да ће остати жив. Не зна он шта је срамота или морал.

  22. Sledeći put, neka ti gospodin Patrijarh dođe u Jajince da ti da blagoslov. Čisto sumnjam da bi ga tata Anđelko ateista ugostio. Stidi se ovog postupka. Naterao si i ostatak bagre da se razbude zorom. A, oni da su iole vernici ne bi ogrezli u kriminal.

  23. Za široke narodne mase. Mogao je da ode tiho i bez medija. Ali onda ne bi bio glavni akter monodrame u sopstvenoj režiji. Mi samo treba da tapšemo, kao dresirane foke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.