Vučić predstavnicima Rio Tinta: Spremite se da odgovorite na teška pitanja

Ostavite komentar


  1. Vučić je morao da dodju i naučna saradnica Dragana Djordjević, profesor Ratko Ristić i dekan Biološkog fakulteta BU. A on poveo ove neznaluce i klimoglavce! Poseban blam je predstavnik RT. Svi oni obećavaju na „majke mi“!
    Koja blamaža!
    I NEĆEE KOPATI!

  2. Otrovati svoj narod zbog para????? Narod nema vajde od rudnika, samo štetu, bolest, trovanje.

  3. U prevodu, Rio Tinto je zaista puno para uložio u vučića i SNS da bi tako lako odustali…

  4. Ne razumem zašto je uopšte Rio Tinto pozvan da govori. De facto su odobrili bušenje, a cela poenta Vučićeve posete je da se razgovara o tome, a ne da se narod tog kraja dovede pred svršen čin. Sramota i prazna demagogija, ništa drugo. Više se poštuje neka strana kompanija i njihov profit nego mišljenje naroda i korist Srbije.

  5. Nije mi logicno da o iskopavanju litijuma laicima mislim na ljude u Ljuboviji,prica laik Aleksandar Vucic.Ocigledno da navedeni uziva u ulozi mirodjija mena i neuspesno glumi da se u sve razume.Nadam se da je u Ljuboviju poneo i njegovu kinesku tablu.Kopanje litijuma je stetno neka vec jednom utuvi mada je pokazao da mu to ide tesko,ipak ce morati.

  6. Razumem da Rio Tinto, ne iskljucuje mogucnost greske, te da ce u slucaje greske istu ispraviti. Dakle, postupice kao i vlasnik vozila javnog prevoza kome je otpao tocak i usmrtio prolaznicu. Promenice tocak i nastaviti da prevozi putnike…

  7. Nasi strucnjaci su se izjasnili da je otvaranje rudnika stetno pa nema potrebe da Rio Tinto odgovara na teska pitanja.Mi koji pametno razmisljamo i koje nije lako podmititi smo protiv otvaranja rudnika litijuma i posto Srbija nije nicija prcija nego i nasa bicemo se protiv sulude ideje da se rudnik otvori to treba Vucic da shvati.

  8. Spremite se da odgovorite na teška pitanja.
    Kao prvo kako ste ucenili ove naše prodane duše da vas toliko reklamiraju.

  9. Dok Rio Tinto bude ubedjivao obican narod, nas predsednik onako neobican dace podrsku zabrinutom narodu a uradice kako je vec davno dogovoreno. I vucic sit i bakica iz stada na broju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.