Vučić u nedelju na sastanku sa Hašimom Tačijem

Ostavite komentar


  1. Vlada RS je spremna za dijalog, nadam se da ce i Pristinske vlasti ovog puta pokazato dobru volju za nastavak dijaloga.

  2. „Molim ih da pročitaju što su sami potpisivali i parafirali, da ne govore gluposti, poručio je Vučić.“ … A bilo bi lepo da nam i ti konacno objavis sta si to u nase ime pametno potpisivao u Briselu, sve ove godine?!

  3. Srbija mirnim putem i dijalogom pokusava da dodje do resenja. Dosta nam je vise problema i nemira. Samo strpljivo i hrabro. Druga strana ce morati da pocene da ispunjava obaveze

  4. Dijalog potreban s ciljem da se dođe do opšte prihvatljivog kompromisnog rešenja.

  5. Dijalog je potreban s ciljem da se dođe do opšte prihvatljivog kompromisnog rešenja za sve.

  6. Nadam se da ce lepo da se provedu i oko necega sloze, da svi hocemo u EU.

  7. U svakom slucaju potrebno je dijalog nastaviti i verujem da je moguce pozitivno resenje ovog problema!Pred predsednikom Vucicem je tezak zadatak,jer nije nimalo lako pregovarati sa takvima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.