Vučić u Njujorku: Reči premijera Slovenije sam shvatio kao pretnju da tamo više ne idem

Ostavite komentar


  1. Citat:“Kada sam rekao da su Slovenci bili odvratni mislio sam na pojedince, ne o narodu, o njima mislim sve najbolje.“..kad je on onomad mislio „100 za 1nig“ nije on „mislio“ na sve muslimane u celini, nego samo na neke muslimane

  2. A kad će da se izvini narodu Srbije, od kojeg je, u najboljoj „tradiciji“ Miloševića i kuma Šešelja napravio genocidni narod, te tako mnogi od nas, ni krivi ni dužni, nećemo biti dobrodošli nigde, osim, eventualno, u Pambukovici. E ja baš hoću i mogu da idem i u Sloveniju i u Hrvatsku, i gde god mi drago, A ovaj nek iskoristi još malo preostalih slobodnih dana da sa bratom Dodikom i ostalom rodbinom, zakolje i ispeče još neko prase, jer u zatvorima toga nema.

  3. Trebalo bi da postoji mogućnost da se jednog dana poništi sve što je „ovaj“ rekao, potpisao, klimnuo, aminovao… Obori se testament na osnovu tvrdnji i dokaza da je čovek bio neuračunljiv i nije bio pri čistoj svesti i zdravoj pameti prilikom njegovog sastavljanja… Trebalo bi da to važi za sve vrste pravnih poslova, pa i za ove međunarodne… Neka se javi neki psihijatar ili pravnik. Ja nisam ni jedno ni drugo, samo razmišljam i ima mi smisla ovo što sam napisala.

  4. Pa dobro , krajnje je vreme da struka konačno javno iznese dijagnozu o ovom čoveku , koja inače , već naveliko “ živi “ !

  5. Pa bar vi Slovenci imate iskustva sa Bosancima, otpišite mu to na poreklo, da biram reči.

  6. Vrlo dobro 4 ( ćetiri pljus)
    „Kada sam rekao da su Slovenci bili odvratni mislio sam na pojedince,..“
    Uoravo na pojedince se I odnosi
    Rezolucija o genicidu u Srebrenici I BiH ne na sroski narod.

  7. Vi ste na dobrom putu Predsednice da vise nigde u okruzenju a i sire budete nepozeljni sto zbog toga ja necu zbog toga cupati kosu.Samo sto time vi stetite mom ugledu pa zato vi niste moj predsednik.

  8. Psihopata nas je posvađao sa svim zemljama u okruženju,a priča da je podigao ugled Srbije.Možda u nekim dalekim ostrvskim zemljama,od sto hiljada stanovnika?Oni su čuli za Tita,pa misle da je on njegov naslednik.Ne znaju da je dotični prevazišao Tita u diktaturi.

  9. Neko bi trebao da se potrudi da ovu osobu bar malo poduči pristojnom ponašanju.

  10. Zorane Đinđiću, vrati se! Zašto nikad ne možemo da imamo nekog normalnog vođu, sve neki patološki slučajevi.

  11. Pa Slovenci su normalni, fini, lepo vaspitani ljudi i biraju koga će primiti u svojuzemlju. Prostačine, licemeri, nekulturni, nevaspitani, skloni vređanju u svakoj prilici, naravno da im ne trebaju.

  12. Kakva demagogija….. Pa niko ne preti vise od AV, s’kim se on to sprda…. stvarno je dosadan kao muva…..

  13. Поред свих брљања АВ је у праву што се тиче словеначких политичара који не познају или не признају историју, јер пре пола века Срби су их ослободили од германа и направили им државу, не треба захвалност, али бар мало смисла за правду.

  14. Gradi svoju lažnu veličinu na sveopštoj mržnji! Suluđuje naivan narod da smo okruženi neprijateljima od kojih samo on može svojim nesuvuslim, pubertetskim jezikom da napravi prijatelje! Jedva čekam da mu vidimo leđa.

  15. Nedavno je sa Makronom bio sav ponizan, sve super, jer je Francuska jaka zemlja u EU. Slovence smatra slabima pa se osilio. Bolje da se odmah vrati u Beograd, da ne pravi dalje štetu za Srbiju. Nisu ti ovo navijačke tribine, moj Aleksandre. Nisi dorastao situaciji.

  16. Da, predsednik je sigurno u pravu i ovaj put. Nije mislio da su svi Slovenci odvratni- naravno. Onda bi predsednik trebao isto shavatiti i sledece: Kada se kaze da su Srbi pocinili genocid u Srebrenici misli se samo na neke Srbe a ne na celi narod.

  17. Samo ti guraj svima prst u oko, nerazumni čoveče – jadan li si ti, a imi s tobom…

  18. Način ophođenja Vučića je poznat,drzak,mržnja,vređanje…..lupi pa ostane živ.Tsko radi svaki dan prema svojim građanima,posebno novinarima koji drugačije misli,ali se ne izvinjava ….bori se za svoj narod u UN,iako sve odluke donose političari…….sad je prosto iz osvete rekao da Slovenija ne želi da on ide tamo….. iako nam Slo nije nikakav prijatelj ipak ne treba vulgarizirati odnose s drugim zemljama ….

  19. Ti si jedan prostak o kome nije vredno ni diskutovati.Izjavio si da bi „za jednog srbina,ubio sto muslimana“pa si i to porekao,i tvojim lazima i nebulozama nema kraja.Jadan je narod koji sve to trpi i crvene zbog tvojih bolesnih izjava i ispada sirom planete.Na srecu,van Srbije si niko i nista i sluzis samo za podsmejavanje,jer takvog klovna svet nije video odavno.Ali,narodu je dojadilo i nadam se da ce na sledecim izborima da osetis ono sto je osetio i sam milosevic,da ti narod okrene ledja a ti zavrsis u neku „sigurnosnu“ustanovu kao npr Zabela.To ti od svega srca zelim.

  20. Ne voliš ti nikoga. Rekao si ono što i misliš. Nego, nadam se da će Slovenci shvatiti, da, si ti, jedan jako loš čovek i da te ni Srbija ne voli. Bliži ti se kraj, bliži je nego što misliš, na korak si do njega.

  21. a. Kad kaže za Slovence da su odvratni (što ja isto mislim na osnovu primera), onda je nekulturan ovakav i onakav.
    b. Jad ćuti onda je ponizan jadan itd.

  22. Nemoj,mnogo će se oźalostiti zbog tebe.Nemoj samo da Srpski narod guraš u svađu sa susedima.

  23. Ti treba da pod hitno odeš iz politike. Ubi nas brate. Ti ne znaš šta radiš. Nisi glup, daleko od toga, ali si bolestan i to psihički. Idi, preklinjem te.

  24. Ne odobravam Vučićev način izražavanja, jer to u najmanju ruku ne priliči jednom predsedniku države. Međutim, ono što me iritira jeste činjenica da je Slovenija (uz Hrvatsku) uvek i na svakom mestu gde treba preduzeti ili odlučiti nešto protiv Srbije.

  25. Pa kako sad, prilikom poslednje posete Sloveniji, tacnije njihovoj banci, ispade da su odnosi Srbije i Slovenije na najviskem istorijskom nivou ? Kaj se zdaj zgodilo tovaris President ?

  26. Slovenci? To su oni što su nam decu vojnike
    koje je Ante Marković poslao da brane državnu
    granicu vraćali vozom u gaćama ako ih nisu
    nenaoružane ubili, zapalili i učinili doživotnim
    invalidima.
    Predsednicu slovenačkog helsinškog odbora su
    želeli da pošalju u zatvor ili ludnicu jer je izjavila
    da je slovenačka teritorijalna odbrana činila ratne
    zločine.

Ostavite komentar


Politika

Za Kragujevac - Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu? 9

Za Kragujevac – Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu?

 Prošle nedelje FK Radnički iz Kragujevca je trijumfovao na evropskoj fudbalskoj sceni protiv barskog Mornara ali mnoge Kragujevčane boli što je taj uspeh ostvaren u Leskovcu a ne na „Čika Dači” u Šumaricama. Tim povodom, tokom vikenda reagovala je i opozciona odbornička lista u gradskom parlamentu Za Kragujevac - Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.