Vučić: U oktobru ćete videti sve šta ima VS, trešće se zemlja na bojevom gađanju

Ostavite komentar


  1. Jedared je Gedu dirn’o ratni film
    svojski
    sav uplakan rece zeni:
    ,,e vidis, to da je meni –
    ratova i vojski!

  2. Tresce se istok i zapad, tresce se sever i jug, glas miliona se dize, napred uz druga je drug.

      1. Kako se, ovako lako „upecate“? Reč je o mentalnom nivou! Čujem, pre neki dan, poručuje političaru sa kojim je u sukobu: „da ne troši džabe kerozin…“

      2. Ne radi se o velicini vojske, vec o tome da se prava velicina vojske ogleda u cuvanju vojne tajne kada je u pitanju naoruzanje. Ako on kupuje oruzije od rusa pa nakon toga jedva ceka da napravi spektakl svima nama, onda svaka budala moze da zna kojom strategijom moze da and unisti a kamoli neptijatelj pravi. Vucic je klasican delitant koji nema ni jedan drugi interes osim marketinga o sebi i samo za sebe.

      1. Vojnicke vestine ministra Vulina i mudrost i neustrasivost njegovog vrhovnog komandanta, predsednika Vucica, su sigurna garancija svetle buducnosti Srbije kojoj svi zavide na njemu.

  3. U odnosu na vojnu paradu iz 2014. godine naša vojska je sada značajno jača i opremljenija u svim rodovima i imaće šta da pokaže.

    1. Imaće, pokazaće Vulina tako šta nema niko na svetu. I trešće se cela planeta, al od smeha.

  4. Nije u redu prema susedima. Dalje, u vladi Kosova je i Srpska lista. Dalje, sa vladom Kosova pregovarate svakog meseca, i dalje, odlicno se razumete. Cemu oruzje?

  5. Zaista a to i sada potvrdjuje , to je jedan palanacki/pardon za palanacki/ politicar, bez dimenzije , glavni komandant koji odaje vojne tajne , servirajuci tom mrskom neprijatelju detalje naoruzanja nase vojske, i uvek ta otrcana fraza – nikome ne pretimo samo …. Stvarno!! Politicar bez harizme, Pinokio, jednom reci zapravo nazalost slika i prilika ove SRBIJE DANAS.

  6. Hajde da se malo trese vozni park hitne pomoći sa malo ljudstva. Na levoj obali Dunava dovozimo polumrtve ljude u dom zdravlja i čekamo da se ekipa hitne vrati sa intervencije i pokuša oživljavanje. Ovako će nas na kraju neprijatelji gađati tim našim skupim oružjem.

  7. Nekadasnja Juga je bila peta ili sesta vojna sila evrope.Gotovo kompletan arsenal te nekadasnje JNA nasledila je Srbija.Nije bila od velike pomoci u sukobu sa NATO.Mislim da bi bilo lakse i jeftinije da se grade lepi odnosi sa komsijama nego da im se zubi pokazu.Nisu se oni plasili Srba ni kad su protiv njih krenuli ,takoreci,motkama.Verovatno se nece uplasiti ni sad.U novijoj istoriji nijedna drzava nije stradala od stranog napada nego od unutrasnjih problema.

    1. Nikada mi nismo bili ni peta, ni šesta, ni pedeset i šesta vojna sila Evrope! (Ko je služio JNA, zna kako su se „frizirali“ izveštaji o borbenoj gotovosti, itd.) Za sve ostalo ste u pravu!

    2. Pa on ovo za nas sprema. „trešće se zemlja na bojevom gađanju“. Malo nam je bilo.

  8. Samo pametna politika i dobri odnosi sa susedima mogu dati pozitivan rezultat..sve ostalo se već pokazalo više puta kao stradanje..ako je pokazivanje zuba politika Srbije, onda nije nešto sa politikom u redu..ako je za odbranu zemlje, pitanje je ko će napasti Srbiju, ko to ima snage i nameru danas da uradi..gledaju države kako ekonomski da prežive.

  9. Ovako prica 10-godisnji decak. Da li je on mozda kriv? naravno da nije. krivi smo smo sto je pesnik napisao jos 1993g.

  10. Bas se radujem.Danas prica o naoruzanju juce o 43 miliona evra ulozenih u hram a dug raste li raste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.