Vučić u operativnom centru VBA odgovorio na nabavku Džavelina od strane Prištine: Mi kupujemo „nore“

Ostavite komentar


  1. Za državu je jako bitno da ima svoju vojsku i mladi treba da prođu osnovnu obuku

  2. nije propustio nijednu priliku da se sa svima zavadi!-A sad kuka sinji kukavac!

  3. Pa ko te tera da javno pričaš šta ćemo i koliko da nabavim vojne opreme.Neka to bude iznenađenje za naše neprijatelje.

  4. Da se i ja upišem: Mladi treba da prođu osnovnu obuku.
    Neko je to već rekao?
    ‘Ajde!

  5. Љубичице, зашто се не пријавиш, знаш да војска обожава цвеће.

  6. Mladi buduci vojnici prvo da zavrse barem osnovnu skolu bez protekcije… Jer nje u ratu NEMA!

  7. A sa kim ćemo mi ratovati pa nam trebaju NORE,tenkovi i čuda,muda!? Na osnovu dosadašnjih iskustava i “ principijalne i odgovrone politike kojoj je narod na prvom mestu“ mi više ni trećepozivce ne možemo da zberemo za ne daj Bože

  8. Od rata i huskanja na mrznju nema koristi,samo kad i porazi.Kosovo,pa to ste trebali riješiti davno 95 naseliti ove iz Hrvatske i ako treba akcija onda po primjeru Oluje,e ali zs to treba imati vodu i pravu vojsku a ne neiskusne ročnike i pijane rezerviste.

  9. Može Vučić da prica sta hoće.On je završio posao za Priština.Dao im je na tačni seo Kosmet.Ljude tamo izložio maltretiranja.A sad oni umesto da mu zahvale počinju da se izgovaraju sa njim.Bice toga još.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Vesna Rakić Vodinelić: Šolc je došao da zbog "čiste" energije obavi prljavi posao u Srbiji 9

INTERVJU Vesna Rakić Vodinelić: Šolc je došao da zbog „čiste“ energije obavi prljavi posao u Srbiji

Na osnovu onoga što mi je poznato - uglavnom iz izveštaja istraživačkih novinara širom sveta, a u manjoj meri iz sudskih postupaka - teško da postoji iko ko danas može pružiti efektivne pravne garancije ozbiljne zaštite životne sredine kada rudarenje preduzima kompanija sa reputacijom koju ima Rio Tinto – kaže u razgovoru za Danas Vesna Rakić Vodinelić, profesorka prava u penziji, komentarišući tvrdnje velikog dela domaće i inostrane javnosti da Nemačka i EU ne mogu da garantuju da će se u Srbiji poštovati ekološki standardi prilikom iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.