Vučić u Parizu poručio Makronu: Dragi prijatelju hvala na srdačnoj dobrodošlici

Ostavite komentar


  1. Najbolji ortaci. Sva čast našem predsedniku. Želimo mu da što duže ostane tamo i neka iskoristi priliku da nađe neku tezgu jer ovde posla nema.

  2. covek bi da sedi i u magarecoj klupi samo da je u Parizu i da proba dobra francuska vina. Mozda ispipava mogusnosti za politicki azil kad ga narod isprasi , uskoro.

  3. Je’l, Aco, … jos jedna of onih tvojih neopevanih ‘Pobeda’, … kao u: „Ti me mozda smatras priglupim i primitivnim balkanskim Despotom kome nije mesto u EZ, ali cu ja tebe za inat smatrati svojim najboljim prijateljem i najvecim dobrociniteljem Srbije“ ?!!?!

    1. Zna se: Djilas, Jeremic, Obradovic, Solak, zlatno doba, nikad bolji ekonomski napredak, nikad veca demokratija, sloboda medija, nikad manje kriminala, korupcije, bahatosti, primitivizma, prostakluka, sve u svemu napredak i boljitak nezapamcen u istoriji covecanstva?

  4. Protokol je jedno, a interesi su nesto drugo. EU ne zeli vise da finansira nove zemlje kandidate, posto se muci sa clanicama iz bivsih socijalistickih zemalja koje puno kostaju a stvaraju probleme. Problem su i dva kandidata, Crna Gora i Srbija, koje su dobile znacajna sredstva za razvoj demokratskih institucija, a ta sredstva su iskoristile za jacanje autokratskih rezima. Procena je da bi se slicno dogodilo i u ostalim zemljama Zapadnog Balkana. Tako da ce nam dati priliku da se malo sami „snalazimo“!

  5. Ljudi, pa ovaj Vucic je totalno odlepio! Sta Srbija da ocekuje od EU integracija!???? Vucicu, Srbija treba da digne sve cetiri u vis a ti stalno da se guzis za interese tvoje i tvoje bande!!! Medijski mrak, drzava bezakonja, primitivizam i podanistvo ce SAMI OD SEBE DA NESTANU!!!

  6. Pravi predsednik bi juče odao počast herojima poginulim za slobodu Srbije. Više od polovine muškog stanovništva tadašnje Srbije nije vredno njegove pažnje ??!!! Da li je trebalo da izgine više od 5 miliona stanovnika, da bi on to primetio?? Ali, možda i ne treba očekivati više od unuka ratnog švercera!!!!

  7. Predsednik Vučić je uvek dobro došao u Francusku, dočekan je sa velikim počastima kako dolikuje jednom predsedniku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.