Vučić: U Patrijaršiju sam išao da odgovaram na pitanja SPC, nikakvog tajnog sastanka nije bilo

Ostavite komentar


  1. Uspeo si da posvađaš i vladike?Svi oni imaju po dva završena fakulteta i prave doktorate,nisu oni naivni ni neobavešteni,a još manje nepismeni da ne znaju šta gde piše i da im ti protumačiš i uvredljivo fotokopiraš(a situaciju na terenu i u svetu znaju bolje od tebe).I ova izjava je uvreda,kao i priča o zakulisnim radnjama(kao što su tvoje novine danima konstruisale pre početka Sabora),nisi preskočio ni predhodnu vlast koju si stavio u kontekst šurovanja sa vladikama ili Patrijarhom Pavlom,što je još jedna uvreda za Crkvu.Falilo je još samo da pomeneš:Šolaka,Obradovića,Jeremića,Đilasa(to si ostavio Selakovići,Mihailovićki,Vulinu,Martinoviću).Ne znaš ti ni kud udaraš.Sačekaćemo još koji dan pa ćeš i ti čuti šta se stvarno dešavalo-

    1. Jedno je vec sigurno, trebace puno tamjana da se okadi patrijarsija, taj nekrst sve zagadi cim zine.

  2. Da odgovara na potanja?
    Pa on ne bi mogao ni u brtiću da odgovara na pitanja iz Kefalice.

    1. Preoteli ste mi komentar. Ovaj šizofreničar je prevazišao sve lažove u istoriji.

  3. Kako je naš jajinački Minhauzen samo jednostavan. Ako kaže da nečega nije bilo – znači da ga je zapravo bilo. Prosto milina

  4. Kakav apsurd, kakav paradoks, covek koji bezi od istine kao mis od vode otisao u Patrijarsiji SPC da govori istinu i odgovori neistini? Malo sto je zgazio, prekrsio i ponizio nas zemaljski Ustav, otisao covek bar bi tako trebalo da bude u Svetinju da huli I naruga se Svetom Ustavu I jednom od Svetih nacela koje glasi: „ne lazi“?

  5. Izgleda da ce Predsednik konacno u Parlamentu da objasni sta je radio u vezi KiM u proteklih 7 godina, a sto poprima obrise katastrofe. Kako je doslo do Briselskog sporazuma, zasto je formirana Vlada sa Haradinajem, zasto su ukinute institucije RS na severu Kosova, zasto je gospodji Merkel obecavao pravno obavezujuci sporazum sa Pristinom. Konacno i kako dalje, posto se ni EU ne dopada zamrznuti konflikt. Samo zakazivanje nastupa u Skupstini je pokazalo u kojoj meri je Predsednik krsio Ustav, posto je taj izvestaj posao Premijera, a sto je Predsednik sve vreme svog predsednikovanja uzurpirao, obavljajuci usput I jos neke druge funkcije.

  6. opet nije dematovao da je pretio vladikama, znači to možemo da shvatimo da je ipak bila istina.

  7. Dzabe pravdanje, brzo se sve sazna. A nadanje u Merkel je bez osnova, jer se na nju naljutio cak i Makron. Nema tu vise koprcanja stvar je dosla do kraja, sto potvrdjuje i veliki broj GRESAKA. Sto bi Vucic rekao ovde ima mnogo ljudi koji su i ludi i blesavi. Ali, takvi ne bi smeli biti na vlasti, ako smem da dopunim predsednikovu konstataciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.