Vučić u poseti Putinu početkom oktobra

Ostavite komentar


  1. Nije ovo poseta – nego čupanje ušiju !!!
    …a prost svet treba da vidi kako je važan naš Gospodar!

  2. koliko se sećam putin je trebao da poseti srbiju. AV stalno je govorio o tome i posetu je stavljao u kontekst tradicionalnog prijateljstva dve zemlje. trebalo je da se održi i parada povodom posete putina. sada je ovo novi momenat koji verovatno ukazuje na značaj koji mi imamo za rusiju . igraju se sa nama kako hoće i ne pridržavaju se dogovora a uz put dezavuisu i našeg predsednika. sada ce naši analitičari ovu promenu tumačiti kao novi dokaz mefjudibnog prijateljstva i uvažavanja dve zemlje.

  3. Ide na preslisavanje iz matematike, narocito deljenja broja 1244,a bezbednosi aspekt je licni fah maleckog Vladimira,da se dete slucajno ne izgubi u svom filmu punom oprecnih izjava I komentara bez jasne politicke linije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.