Vučić u razgovoru sa Merkel: Srbija u potpunosti posvećena dijalogu

Ostavite komentar


  1. Kako to da je Srbija u potpunosti posvecena dijalogu a da pritom u potpunosti gazi ustav i u potpunosti ignorisete veci deo gradjana. Ni jedan Srbin ne zna gde ce ga Vucic podeliti. Ovo su pregovori o amputiranju Srbije… price o motornim testerama i vesalima su smesne spram ovog izdajnickog cina.

    1. To sigurno. Svi razgovori sa Pristinom se odvijaju preko M.Djurica (direktora kancelarije u Zubinom potoku) i desperadosa Radojicica.
      Bez njih bi svaki dijalog izgubio svoj smisao.

  2. Povod za danasnji telefonski razgovor je bila jucerasnja poseta Kancelarki „uzivo“. On je ubacio temu kriminalizacije severa KiM, u sta je ministar spoljnih poslova poverovao, barem po recima Vucica od juce. Tako je pokusaj Vucica da uzdrzanoscu u odnosu na jednostrane akcije Pristine dobije simpatijena Zapadu propao. Prvo je stigao izvestaj EK u kojem se konstatuju brojne nepravilnosti u domenu slobode medija i vladavine prava, a sada i ovaj pokusaj da se stvori utisak o podrsci kriminalcima na severu KiM. Kancelarka ce odluciti da li ce biti sastanka u Parizu i to ce uskoro saopstiti. Ono sto nama sledi je poseta visokog izaslanika EU sa zahtevima vlastima u Srbiji, kako bi se opravdala finansijska pomoc koja ide iz fondova EU, ali i da se uveri da li ce i dalje biti preporuka za ulaganje u Srbiju.

  3. Upomoć .. ne moram da znam permanentno šta ovaj radi a nsročito šta misli a pogotovu šta priča.

  4. Tedakcojo: ajd pomozite medijskom mraku i jedno vreme bar za kratko ne izveštavajte o ovom liku.

  5. Kosovo se pripoji Albaniji i automatski postane clanica UN i svih drugih medjunarodnih organizacija, kao sto je slucaj sa Krimom, pa ti Vucicu odugovlaci pregovore do mile volje, a i opozicija bi da zamrzne konflikt.

  6. „Slobodan protok robe i trgovina“?! Ko zna neka navede makar tri proizvoda sa Kosova a da se mogu naći na rafovima srpskih supermarketa! Nemoguće je da tamošnji Albanci ništa ne proizvode,ne trguju i žive od vode i vazduha!

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 9

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.