Vučić u Sarajevu: Zemlje Zapadnog Balkana oslonjene jedne na druge

Vučić stigao u BiH sa donacijom od 5.000 vakcina

Ostavite komentar


    1. Pitam se da li je moguće da hejtujete i nečiju humanost. Šta je to Vučić uradio loše, donirao čovek vakcine susednoj državi u regionu kako bi bar zdravstveni radnici bili vakcinisani. Razmislite malo pre nego što nešto napišete.

  1. Zdravstveni radnici su poneli najviše tereta, ne samo u regionu, već u celom svetu. Zato je bitno da se proces imuniuzacije među zaposlenima u zdravstvenom sistemu što pre sprovede.

      1. Ovaj pomaže tiđine a u Srbiji nije zaštitio ni lekare. Preko 100 ih je umrlo od zaraze…
        P.Slavko 2021

  2. Svi imaju maske koji nisu vakcinisani, a onaj ko je vakcinisan ( a mi to još neznamo ) ne nosi. Gde je MASKA. Ne treba praviti iuzetke bez obzira o kome se radi

  3. Pruzena ruka spasa u teskim vremenima se nikada ne zaboravlja. Dace Bog da izadjemo na kraj sa ovim zlom i vratimo se normalnom zivotu !

  4. Koronu jedino mozemo da pobedimo ujedinjeni, svesni smo da su zemlje sa kojima se granicima,poput prvih komsija, ko ce kome pomogne nego komsija komsiji.

  5. Bravo! Svaka čast! Ovo je prava humanost i pravo prijateljstvo među komšijama.

  6. Moramo se drzati jedni drugih, jer sem nas samih u okruzenju, nece nas pomoci niko sem jedni drugima sada, to je jasno kao dan.

  7. Ideja jedinstva balkanskih zemalja je odlicna, jer je ona ključ snage i stabilnosti regiona.

  8. Ne dopada mi se izraz zapadni balkan ali me vučić zapanjuje koliko je pokazao da ima najveću širinu od svih lidera zemalja u okruženju zajedno. Toliko snage i kredibiliteta zaista nije imao niko na balkanu već dugo vremena.

  9. Kao sto kaze jedan citat Gde postoji ljubav, tu postoji život. Divno je sto pomazemo drugima i sto imamo mogucnosti da pomognemo.

  10. Predugo sno vodili besmislene ratove na prostoru koji delimo vreme je da krenemo da razmišljano pràgmatično i pametno. Ekonomska saradnja, zajednički veliki infrastrukturni projektu su putokaz koji treba da sledimo.

  11. Velika stvar! To je jedina reč koju mogu da kažem a da ne budem patetik! Nije bitno da li je doza vakcina dovoljna već da je uručena donacija! A svaki poklon u trenucima svetske krize je blagoslov!

  12. SENILNI IZDAJNIK

    Srpski narod, još ne vidi da je Briselski sporazum iznedrio vrednu Marionetu koja hoće da joj odradi ceo posao oko stvaranja nove nezavisne države Kosovo. Šta je Marioneta uradila!? Marioneta je zajedno sa „Koferčetom“ prvo pogazila naš Srpski Ustav i potpisala taj Briselski sporazum o predaji Kosova i to dana: 30. juna 2015. godine u 22 časa i 54 minuta. Taj sporazum se krije od Srba i danas. Ali Albanci nisu glupi pa su tu noć slavili po celoj Evropi i na Kosovu…
    Podsetimo se, da Srpski Ustav prvo stiti naš teritorijalni integritet pa sve ostalo. To su svi znaju samo Srbi neznaju. Da ne pominjem da se to izdajstvo dešavalo pred našim očima i opet smo sve to zaboravili.
    Čudo!? Reče onaj: „Srbi kratko pamte“…
    Setite se kad se Marioneta bacila na taj zadatak, na stvaranje te kosovske države. Prvo je pod njenim skutom stvorena carina „Jarinje“, nakon čega je automatski priznata i avnojevska granica kao državna. Zatim je Marioneta stvorila prvu Kosovsku Vladu, u koju je na silu ugurala i Srbe. Setite se i K.Mitrovice gde se pomenuta obratila zbunjenom narodu rečima: ‘Mi ćemo priznati Kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju. Pravdajući to lakšom zaštitom nacionalnog interesa. Danas je još ostalo (obećano) javno priznanje kosovske nezavisnosti pred Srbima i gotovo. Pogletajte tu IZDAJNIČKU borbu! Kasni već, a drugog uzbora nema sem da potvrdi izdaju. Živi bili pa videli…
    Dalje…
    Dana:13.12.2016.god. Opet setite se, tada je Marioneta dodelila i novi pozivni broj za Kosovo +383. Potom je priznala pasoše i sva dokumenta Kosova kao jedne potpuno nove nezavisne države na Balkanu. Od tada nam treba pasoš da bi obišli manastir Gračanicu, i to je još jedan dokaz izdaje Kosova i Metohije. Ali Marioneta i dalje suludo veruje da ovako veliku izdaju može sakriti od naroda. Zato skače kao opržena pri samom pomenu Briselskog sporazuma. Žalosno je što je u stvaranju ovog zla glavni saučesnik bila i ostala upravo RTS1 i SPC. Oni su ti koji su zajedno sa Marionetom celo vreme lagali i obmanjivali Srpski narod, bez obzira na to što je svesno laganje krivično delo. Oni i danas kriju Briselski sporazum iz kojeg se jasno vidi ko je, kad i kako izdao Kosovo. Uz pomoć takvih saučesnika Marioneta i dalje slobodno vršlja, pljačka i sahranjuje Srbiju…
    Uz sve to stvaranjem anarhije Srbija je postala prava meka za sve vidove kriminala, i svi oni brane svog vođu Marionetu, svesni da kad im ona padne padoše svi. Brane se sudom koji je stvoren da sudi istini i neistomišljenicima. Marioneta ima i rijaliti a to je skupština, koja takođe ne pominje Briselski sporazum…
    To je naša svakidašnjica…

    Ali, ali, da se vratimo na tu Marionetinu (pandorinu kutiju) zvana „Briselski sporazum“. Kad’ bi ona progovorila rekla bi nam sve; i o izdaji Kosova, i o (obećanoj) rasprodaji Srbije stranim investitorima i robovima, i o rasprodaji Srbije, i o migrantima. Treba samo da se prisetimo još ko je trčao u Brisel i priznao Kosovske pasoše i pred nama bi imali legitimisanog predvodnika, izdaje, pljačke i svih naših nesreća. Sad glumi nekog patriotu iako je predao Kosovo i otvorio granice. Rekao je: „Ne živi se od istorije i prošlosti moramo gledati u budućnost“. Laže narod svaki dan…
    Ja živim za taj dan kad’ će ovaj gnusni izdajnik biti procesuiran i strpan na robiju…
    Pri kraju sam i hoću lično da kažem, ako sam ovde izneo bilo koju laž, onda Marioneta treba da me javno obesi na sred Terazija…
    Toliko…
    P.Sajdžo 2021.

  13. Prepoznata je kod suseda dobra volja, a to je ono što nas čini velikim!

  14. Председник ΛV предао је данас у Сарајеву контингент од 5.000 вакцина „АстраЗенека”, које он великодушно донирао БиХ. У повратку, у авиону били су сарајевски ћевапи „дест упола с луком“, што је дародавца потсетило на незаборавне војничке дане.

  15. Kriza zbog korona virusa je uzdrmala ceo svet. Ako želimo da uspešno prebrodimo ovu krizu, moramo biti ujedinjeni i dosadašnje probleme ostaviti po strani. Verujem da će zdravstvenim radnicima za početak ove vakcine mnogo značiti, jer su u centru dešavanja. Srbija se još jednom pokazala kao dobar komšija i nadam se da će biti obostrano.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.