Susret Zapadni Balkan i EU: Vučić danas u Skoplju, sa regionalnim liderima biće reči o ukidanju dinara na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Susret Zapadni Balkan i EU: Vučić danas u Skoplju, sa regionalnim liderima
    „biće reči o ukidanju dinara na Kosovu“ !

    I treba „obavestiti gradjane na Kosovu“ da ce im Srbija od 1. Februara plate i penzije „uplacivati u evrima“ i da dinar vise nece biti platno sredstvo na Kosovu !
    Nije u redu da gradjani Kosova koji plate, penzije ili neka druga primanja dobijaju od Srbije „strahuju od 1. Februara“ i zive u neizvesnosti !
    Inace osim sto se od 1. Februara na Kosovu ukida dinar kao platno sredstvo, „sve ostalo ostaje isto“, „Kosovo je i dalje Srbija“ !

  2. Bucko Rzumisljam: Za tvoju informaciju: Srbija neće nikada priznati tzv. Kosovo.

  3. Zar nije trebala ovde biti Brnabicka a ne Vucic jer ovo je sastanak premijer a ne predsednika drzava, zaboravi on je sve u zemlji nedodjiji Srbiji

  4. Sta ima da se raspravlja sa odlukama nezavisne drzave koju joj je omogucio nas nesposobni „pregovarac“? Moze jedino da se da nalog SRB da ubuduce sve isplate vrsi u evrima

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.