Vučić: U Srebrenici se dogodio strašan zločin

Ostavite komentar


  1. Sta je politička pozadina tolikog insistiranja na odgovornosti za zločine koje je počinila srpska strana? Čini mi se da je odgovor na ovo pitanje interes onih koji u ovom delu sveta uvek prave neki konflikt. Očigledno ne postoji spremnost da se svi ratni zločinci izvedu pred lice pravde, što znaći da se seje seme nekog novog sukoba u BiH.

  2. Jel predsednik misli na zločin, ono kad su ga u Potočarima pogodili kamenom pre nego što je otvoren zaštitni kišobran? Pa, to nije veliki zločin, to je samo incident.

  3. Kako da on, dačić, vulin, šešelj…. priznaju da je bio genocid kada su svi bili deo zločinačkog režima koji je to učinio. Najgore od svega da taj isti režim još uvek istim principima (doduše malo našminkanim) vlada i dan danas. Sa njima nije ni večini Srpskog Naroda ništa bolje nego Srebredici 1995. Agonija isto toliko traje.

  4. Dogodio se genocid i kad predsednik Srbije jednom to uspe da prevali preko jezika, to ce biti pocetak istinskog pokajanja i tek tada ce nam, kao narodu, biti bolje.Mozda ga tada
    ni srebrenicke majke nece vise gledati sa mrznjom. I ne samo one.

  5. Злочин се десио око и у Сребреници.

    Страдали су Срби и муслимани. Ко сада дели жртве?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.